Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός, με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια, ενώ αναμένεται άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από -2 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, εκτός από τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.