Καιρός: Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα – Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός: Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα – Αναλυτικά η πρόγνωση

Καλός θα είναι σήμερα ο καιρός μετά από ένα τριήμερο κακοκαιρίας.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στην Θράκη. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 02) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 και στα βόρεια ηπειρωτικά έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια και γρήγορα αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 02) έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες, με ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι 4 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 01) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.