ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαλάει ο καιρός αύριο – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Χαλάει ο καιρός αύριο – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Χαλάει ο καιρός τις προσεχείς ώρες και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σύμφωνα με το meteo.gr, μια διαταραχή στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα θα προκαλέσει πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού στη χώρα. Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζεται η θέση της ατμοσφαιρικής διαταραχής το μεσημέρι του Σαββάτου 15/05:

Καιρός: Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της μεταβολής αυτής, όπως επισημαίνει η ομάδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα είναι οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που αναμένονται το Σάββατο 15/05.

Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Ιόνιο και Αιγαίο. Παράλληλα, θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 έως 7 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές της, η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στην Εικόνα 2 παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται έως το βράδυ του Σαββάτου 15/05 καθώς και οι περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων:

Σύμφωνα με τα αυτοματοποιημένα μοντέλα του meteo.gr βροχές αναμένονται το Σάββατο και στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, ο καιρός θα είναι νεφελώδης στην Αθήνα, δίχως όμως να προβλέπονται βροχές ή καταιγίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.