Αίθριος ο καιρός την Δευτέρα – Θα «αγγίξει» τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Αίθριος ο καιρός την Δευτέρα – Θα «αγγίξει» τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Αίθριος στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 17/5, με την θερμοκρασία να πιάνει υψηλά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα είναι περιορισμένη έως το πρωί, σύμφωνα με το meteo.gr.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 28, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 12 έως 31, στην Ήπειρο από 10 έως 25, στη Δυτική Στερεά από 12 έως 26, στην Πελοπόννησο από 13 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 23, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 27, στις Κυκλάδες από 13 έως 26, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 25 και στην Κρήτη από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους έως νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.