ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αξιολάτρευτη σκυλίτσα λατρεύει το νερό και το αποδεικνύει κάνοντας… σερφ στην πισίνα (βίντεο)

Αξιολάτρευτη σκυλίτσα λατρεύει το νερό και το αποδεικνύει κάνοντας… σερφ στην πισίνα (βίντεο)

Στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μία αξιολάτρευτη σκυλίτσα διατηρεί την ισορροπία του επάνω στη σανίδα και πιάνει τα μπαλάκια μέσα από την πισίνα, για να τα επιστρέψει τελικά στην αφεντικίνα του. Φαίνεται να το απολαμβάνει στο έπακρον!

“Η αρχή της ζωής της ήταν γεμάτη κακοποίηση και παραμέληση. Τελικά κατέληξε σε ένα καταφύγιο ζώων εντελώς υποσιτισμένη και πολύ φοβισμένη” λέει η αφεντικίνα της Άμπι για το πως γνώρισε τη σκυλίτσα της.

“Η οικογένειά μας την υιοθέτησε λίγες μέρες πριν της κάνουν ευθανασία. Όταν τη φέραμε σπίτι, έδειχνε σημάδια κατάθλιψης κι άρχισε να κλαίει και να γρυλίζει όταν πηγαίναμε να την χαϊδέψουμε” λέει η γυναίκα μιλώντας στο Newsflare.

“Έπρεπε να καταφέρω κάπως να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Της αρέσουν πολύ τα μπαλάκια. Σιγά-σιγά την έμαθα αυτό το παιχνίδι βάζοντάς την απαλά στη σανίδα, με το μπαλάκι ως έπαθλο” λέει η γυναίκα.

Η πανέμορφη σκυλίτσα έχει γίνει viral στα social media, με τους φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα να θαυμάζουν το ταλέντο της στο σερφ.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.