Ανατριχιαστικό: Περίεργη… φιγούρα όρμησε σε σκύλο! (βίντεο)

Ανατριχιαστικό: Περίεργη… φιγούρα όρμησε σε σκύλο! (βίντεο)

Μία TikToker προκάλεσε ανατριχίλα στους followers της όταν ανέβασε ένα περίεργο βίντεο με μία αόρατη φιγούρα που βγάζει το κολάρο του σκύλου της!

«Συγγνώμη για το ενοχλητικό γάβγισμα στην αρχή. Προσέξτε τον μαύρο σκύλο μου. Το φάντασμα βγάζει το κολάρο του σκυλιού μέσα στο κλουβί» γράφει η TikToker, προκαλώντας ανατριχίλα στους followers της.

Όπως φαίνεται στο παράξενο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τα δυο σκυλιά γαβγίζουν το ένα στο άλλο, μιας και δεν υπάρχει κανείς άλλος στο δωμάτιο.

Έπειτα από περίπου 20 δευτερόλεπτα, οι δυο σκύλοι ξαφνικά βουβαίνονται και παραμένουν σιωπηλά για αρκετή ώρα.

Το μαύρο σκυλί στο δεξί κλουβί γέρνει ξαφνικά προς τα πίσω, με το κολάρο του σκύλου να βγαίνει από μόνο του.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σκυλιού που ανέβασε το κλιπάκι στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένα φάντασμα είναι που βγάζει το κολάρο του σκύλου, με πολλούς χρήστες να φαίνεται πως πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της.

@shannyfantg

sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. #fyp #ghost #dog #scary #wtf

♬ original sound – user3228721954538

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.