Σουηδέζα ακτιβίστρια ιερόδουλη μπαίνει στην αρένα να σώσει τον ταύρο (vid)

Σουηδέζα ακτιβίστρια ιερόδουλη μπαίνει στην αρένα να σώσει τον ταύρο (vid)

Η σουηδέζα Amina Axelsson είναι μία σουηδέζα πορνοστάρ που ζει στην Ισπανία. Δηλώνει μοντέλο (ή κάτι περίπου τέτοιο…) και φανατική υποστηρικτής της διακοπής του σκληρού θεάματος των ταυρομαχιών. Και για να το επιτύχει, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να μπει μέσα σε μία αρένα την ώρα της ταυρομαχίας.

Το περιστατικό έγινε στην Μάλαγα, στην στιγμή που οι ταυρομάχοι ήταν έτοιμοι να δώσουν την χαριστική βολή σε έναν ετοιμοθάνατο ταύρο. Στο βίντεο βλέπουμε την Armina να πηδάει τον φράχτη, και με έντονο βηματισμό να πηγαίνει προς τους ταυρομάχους. Οι οποίοι, αφού συνήλθαν από την έκπληξη, την απομάκρυναν από το σημείο, γιατί πέρα απ’ όλα τα άλλα κινδύνευε και η ζωή της.

Η ίδια δήλωσε ότι όντας ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί ότι κάποιο ζώο μπορεί να βρίσκεται εμπρός σε έναν αγωνιώδη και βίαιο θάνατο για την απόλαυση του κοινού. 

Η σουηδέζα μετά την διαμαρτυρία της συνελλήφθη από την αστυνομία για… παρεμπόδιση ταυρομαχίας. Ενώ δεν αποκλείται να της επιβληθεί και πρόστιμο από τις αρχές της περιοχής για την πράξη της.

Η Αxelsson είναι πάντως γνωστή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. Πέρσι είχε ζωγραφίσει το γυμνό της σώμα μα ψεύτικο αίμα και περπάτησε μέσα στους δρόμους της Παμπλόνα διαμαρτυρόμενη για τις ταυρομαχίες. Έχει επίσης ενεργή συμμετοχή σε διαμαρτυρίες για το εμπόριου γούνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.