Αφού το μικρό τσιουάουα ανέβηκε σε ένα δέντρο 23 μέτρων ήρθε η πυροσβεστική να το σώσει [φωτο]

Αφού το μικρό τσιουάουα ανέβηκε σε ένα δέντρο 23 μέτρων ήρθε η πυροσβεστική να το σώσει [φωτο]

Να σκαρφαλώσει σε δέντρο σχεδόν 23 μέτρων αποφάσισε η Petra, το μικροσκοπικό τσιουάουα από την Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να «κολλήσει» σε ένα σημείο από το οποίο της ήταν πολύ δύσκολο να κατέβει.

Ευτυχώς για την ίδια και για την πυροσβεστική, σταμάτησε περίπου στα οκτώ μέτρα κι εκεί αποφάσισε να καθίσει και να περιμένει για βοήθεια.

Παρότι η Petra ήταν σχεδόν καμουφλαρισμένη μέσα στα φυλλώματα, ένας περαστικός την εντόπισε και κάλεσε τις Αρχές.

Οι διασώστες της πιστεύουν πως κάτι κυνηγούσε, ίσως έναν σκίουρο, που την παρέσυρε πάνω στο δέντρο και μετά εκείνη δεν μπορούσε να κατέβει.

«Είναι μάλλον ασυνήθιστο για μας να μας καλούν να σώσουμε… σκύλο από ένα δέντρο», τόνισε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής. «Συνήθως για τέτοια πράγματα μας καλούν για γάτες».

Η πυροσβεστική έσπευσε στη διάσωση της Petra, τέλος καλό, όλα καλά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
odgdent1odgdent2odgdent3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.