Χαμένος σκύλος ξεσπά σε κλάματα όταν επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του (βίντεο)

Χαμένος σκύλος ξεσπά σε κλάματα όταν επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του (βίντεο)

Σε κλάματα ξεσπά ένας σκύλος όταν μετά από έξι ημέρες που αγνοείτο, επέστρεψε στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του.

Αν και είχε φορέσει ποτέ του λουρί εδώ και 16 χρόνια, ένα βράδυ ο σκύλος τρόμαξε από τα πυροτεχνήματα που έριχναν στη γειτονιά και εξαφανίστηκε. 

Έξι ημέρες μετά κατάφερε να βρει το σπίτι ενός φίλου του ιδιοκτήτη του. 

Στο συγκινητικό βίντεο, όταν ο ιδιοκτήτης καταφθάνει στο φιλικό σπίτι με τη μηχανή του, ο σκύλος εξέρχεται ενθουσιώδης και πηδάει επάνω στο όχημα. 

Κλαίει για αρκετά λεπτά ενώ ο ιδιοκτήτης τον περιθάλπει με χάδια αγάπης. 

Το βίντεο ανέβασε στο YouTube ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, γράφοντας:

 «Χάθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι. Δεν μπορούσε να βρει το δικό μας σπίτι και βρήκε κάποιο άλλο που θεωρούσε οικείο. Ώσπου δέχθηκα αυτό το τηλεφώνημα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.