Επτάχρονη ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να βρεθεί το τυφλό σκυλάκι της και… βρέθηκε!

Επτάχρονη ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να βρεθεί το τυφλό σκυλάκι της και… βρέθηκε!

Η Ίσλα Κερ είναι μόλις επτά ετών και ζει στο Δυτικό Yorkshire στη Βρετανία. Η μικρή είχε ένα μικρό σκυλάκι, μπόστον τεριέ, την Ντόλι, που χάθηκε έξω από ένα κατάστημα, πολύ κοντά στο σπίτι της. Η Ντόλι έχει χάσει την όρασή της και χρειάζεται καθημερινή φαρμακευτική αγωγή, ένας λόγος παραπάνω για να είναι απαρηγόρητη η επτάχρονη Βρετανίδα.

Η μικρή έγραψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζητούσε να φέρει πίσω το σκυλάκι της, που τόσο της λείπει, ενώ του εξηγούσε ότι δεν θέλει κανένα άλλο δώρο για τα Χριστούγεννα. «Αγαπητέ Άγιε Βασίλη το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι να γυρίσει πίσω το σκυλί μου. Δεν με νοιάζει για δώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να γυρίσει η Ντόλι. Μου λείπει τόσο πολύ και την αγαπώ», έγραψε στον Άγιο Βασίλη η Ίσλα και στο κάτω μέρος της συγκινητικής επιστολής ζωγράφισε την ίδια με την Ντόλι.

                                 Το γράμμα της Ίσλα στον Άγιο Βασίλη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς της μικρής Βρετανίδας μοίρασαν αφίσες της Ντόλι σε όλη την πόλη και ζήτησαν πληροφορίες από γνωστούς και φίλους. Το σκυλί βρέθηκε μετά από πέντε ημέρες εγκαταλελειμμένο σε τοπικό πάρκο. Τώρα, η Ίσλα έγραψε ένα νέο γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζητά μια κούκλα, πατίνια και ένα σπιτάκι της Μπάρμπι. Αφού ακόμα γίνονται θαύματα γιατί να μην το εκμεταλλευθεί;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.