ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Eφιάλτης! Ήρθε αντιμέτωπος με 4 τεράστια ροτβάιλερ (vid)

Eφιάλτης! Ήρθε αντιμέτωπος με 4 τεράστια ροτβάιλερ (vid)

Η περιπέτεια που έζησε ένας άνδρας, ξεπερνά κάθε εφιάλτη. Ήρθε αντιμέτωπος με 4 τεράστια ροτβάιλερ

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα απίστευτο περιστατικό. Τέσσερα τεράστια ροτβάιλερ έχουν επιτεθεί και ξεσκίζουν με τα δυνατά σαγόνια τους, τα ρούχα ενός άνδρα, ο οποίος αδύναμος να αντιδράσει, να σηκωθεί και να τρέξει περιμένει κάποια βοήθεια.

Ο άνδρας έκανε το λάθος να βρεθεί σε ένα στενό όπου εκεί υπήρχε μια είσοδος που φυλούσαν 4 ροτβάιλερ. Πριν προλάβει να απομακρυνθεί τα σκυλιά του όρμηξαν με μανία. Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον δαγκώνουν.

Του ξέσκισαν τα ρούχα, τον δάγκωναν σε χέρια και πόδια που πρότασσε για να προφυλαχθεί αι ήταν ζήτημα λεπτών κάποιο από τα σκυλιά να τον δαγκώσει στο λαιμό και να τον σκοτώσει.

Ο άνδρας μάταια προσπαθεί να ξεφύγει. Μέχρι που εμφανίζεται ένας περαστικός, που αιφνιδιάζει τα σκυλιά και για λίγα δευτερόλεπτα οπισθοχωρούν. Το πεσμένο θύμα καταφέρνει να σηκωθεί να κάνει λίγα βήματα αλλά τα σκυλιά ορμούν και πάλι. Ο άλλος άνδρας έχει αρπάξει ένα χοντρό λοστάρι και τα χτυπάει μέχρι εκείνα να αφήσουν το θύμα και να απομακρυνθούν.

Μόλις οι άνδρες φεύγουν, τα σκυλιά σαν να μην έχει συμβεί τίποτε ξαναγυρνάνε στη θέση τους.

via GIPHY

via GIPHY

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

via GIPHY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.