Παπαγάλος που «μιλάει» ελληνικά «έβρισε» τους πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν (βίντεο)

Παπαγάλος που «μιλάει» ελληνικά «έβρισε» τους πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν (βίντεο)

Παπαγάλος που ξέμεινε στη στέγη σπιτιού έβρισε πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν.

Πρόκειται για την Τζέσι, έναν πολύγλωσσο παπαγάλο Μακάου, που μάλιστα ξέρει να μιλά Ελληνικά και τουρκικά, που απολάμβανε την στέγη του σπιτιού ενός γείτονα στο βόρειο Λονδίνο και αρνήθηκε την βοήθεια της πυροσβεστικής, λέγοντάς τους να «πάνε να γ@@@@».

Όταν οι πυροσβέστες απέτυχαν να τον κατεβάσουν, τους συμβούλευσαν πως μπορεί να ήταν λίγο πιο τυχεροί αν του έλεγαν «σ’ αγαπώ», μια φράση στην οποία η Τζέσι απάντησε «κι εγώ σας αγαπώ». Αλλά στη συνέχεια, θέλοντας να τους δείξει ότι δεν ήθελε να κατέβει, τους έβρισε και πάλι και πήγε και κάθισε στη στέγη ενός γειτονικού σπιτιού.

Ο παπαγάλος που μιλά επίσης τουρκικά και ελληνικά, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, επέλεξε να βρίσει τους πυροσβέστες στα αγγλικά.

Ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης δήλωσε στο SWNS:

«Η Τζέσι βρισκόταν στην ίδια στέγη επί τρεις ημέρες και υπήρχαν ανησυχίες πως ίσως ήταν τραυματισμένη και γι’ αυτό δεν κατέβαινε από εκεί. Ο υπεύθυνος της ομάδας ήταν ο πρόθυμος εθελοντής που ανέβηκε στη σκάλα για να προσπαθήσει να κατεβάσει την Τζέσι. Μας είπαν ότι για να έρθουμε πιο κοντά με τον παπαγάλο, θα πρέπει να της πούμε ‘σ’ αγαπώ’, κάτι που έκανε και ο εθελοντής. Κι ενώ η Τζέσι απάντησε «σ’ αγαπώ κι εγώ’, στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι ήταν λίγο αθυρόστομη και άρχισε να μας βρίζει προς μεγάλη μας έκπληξη».

Ωστόσο, σύντομα έγινε φανερό ότι η Τζέσι δεν υπέφερε από κάποιον τραυματισμό και τελικά έφυγε από την συγκεκριμένη στέγη και πήγε σε μια άλλη.

Στη συνέχεια, πάντως, η Τζέσι επέστρεψε στο σπίτι της, και μάλιστα η πυροσβεστική δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που την δείχνει να λέει «ευχαριστώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.