Σκυλάκι δάγκωσε το μωρό της και αυτή το έσφαξε με κουζινομάχαιρο!

Σκυλάκι δάγκωσε το μωρό της και αυτή το έσφαξε με κουζινομάχαιρο!

Μόνο φρίκη προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν σε σπίτι στη Λευκωσία – Έσφαξε το σκυλάκι με κουζινομάχαιρο!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ», 42χρονη στη Λευκωσία, έσφαξε με κουζινομάχαιρο το σκυλάκι γειτόνισσας γιατί δάγκωσε τον γιο της.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2017, όταν το σκυλάκι δάγκωσε τον 10χρονο γίο της, με αποτέλεσμα η μητέρα να ζητά εξηγήσεις από την ιδιοκτήτρια του σκύλου και γειτόνισσα της.

Όταν έφτασε στην οικία της το σκυλάκι άρχισε να γαβγίζει, με την ιδιοκτήτρια να το μεταφέρει στην κουζίνα του σπιτιού, τότε η 42χρονη πήγε στην κουζίνα και επιτέθηκε στο σκυλάκι προκαλώντας του 2 τραύματα με κουζινομάχαιρο που είχε μαζί της, με αποτέλεσμα το σκυλάκι να βρει φρικιαστικό θάνατο.

Τι αναφέρθηκε στο Δικαστήριο:

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, η 42χρονη πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, είναι εθισμένη στο αλκοόλ, ενώ πριν από μερικά χρόνια νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Μάλιστα όπως λέχθηκε όταν έσφαξε το σκυλάκι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Εν τέλη η 42χρονη, παραδέχθηκε ενοχή και τις επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 μηνών με τριετή αναστολή.

Να σημειώσουμε ότι η 42χρονη έχει δύο παιδιά 12 και 10 ετών τα οποία έχουν αυτισμό, ενώ είναι χωρισμένη και εργάζεται ως καθαρίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δικαστής, έλαβε υπόψιν το λευκό ποινικό της μητρώο της αλλά και επιδράσεις που έχει από το αλκοόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.