ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόσο μοιάζετε με τον σκύλο σας; Ένας φωτογράφος βάλθηκε να το αποδείξει

Πόσο μοιάζετε με τον σκύλο σας; Ένας φωτογράφος βάλθηκε να το αποδείξει

Λένε ότι οι σκύλοι μοιάζουν στους ιδιοκτήτες τους όσον αφορά τη συμπεριφορά, ένας φωτογράφος όμως βάλθηκε να αποδείξει ότι ισχύει το ίδιο και με την εμφάνιση.

Ο Βρετανός φωτογράφος Τζέραρντ Γκέτινγκς, που είναι γνωστός για τα πορτρέτα ζώων που είναι πάντα γεμάτα χαρακτήρα, βάλθηκε να το αποδείξει.

Αυτή τη φορά, ο Γκέτινγκς αποφάσισε να βάλει δίπλα δίπλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά εμφάνισης τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαπημένων του κατοικίδιων. Το ταλέντο του, η δημιουργικότητά του και φυσικά, η σκληρή δουλειά οδήγησαν σε αυτά τα ξεκαρδιστικά πορτρέτα των ιδιοκτητών που ποζάρουν με τον ίδιο τρόπο όπως οι γούνινοι φίλοι τους, και όσο περισσότερο τα κοιτάζει κανείς τόσο πιο αστεία δείχνουν.

https://www.instagram.com/p/BnUPvlZhGV5/?taken-by=gezgethings

https://www.instagram.com/p/BnLmoLQhmoF/?taken-by=gezgethings

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.