Πιτ μπουλ δάγκωσε μέχρι θανάτου γυναίκα που το είχε βρει παρατημένο και το περιέθαλπε

Πιτ μπουλ δάγκωσε μέχρι θανάτου γυναίκα που το είχε βρει παρατημένο και το περιέθαλπε

Ο σύζυγος της 64χρονης Ρόμπιν Κόνγουει, άκουσε φωνές και γαυγίσματα στον πίσω κήπο του σπιτιού του, αλλά δεν έδωσε σημασία. Υπέθεσε ότι θα είναι η γυναίκα του και ή θα ποτίζει τις τριανταφυλλιές ή θα παίζει με το πιτ μπουλ που είχαν βρει πριν από δυο εβδομάδες και το είχαν υιοθετήσει.

Όταν όμως βγήκε στον κήπο, το θέαμα τον έκανε να παγώσει. Η γυναίκα του ήταν γεμάτη δαγκωματιές μέσα σε μια λίμνη αίματος νεκρή και το σκυλί με αίματα στα σαγόνια τον κοίταζε με ηρεμία.

Ο άνδρας αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο, αλλά ήταν πια αργά. Η γυναίκα του ήταν νεκρή. Το σκυλί την είχε σκοτώσει.

Η αστυνομία για να απομακρύνει το σκυλί από το πτώμα έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να το παραπλανήσει. Τελικά το σκυλί απομακρύνθηκε από εξειδικευμένους άνδρες και λίγες ώρες μετά θανατώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η αδερφή της νεκρής, η Κόνγουει, λάτρευε όλα τα ζώα και δεν μπορούσε να τα βλέπει αδέσποτα. Έτσι όταν βρήκε το παρατημένο πιτ μπουλ δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και το υιοθέτησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.