ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένας ακόμα «Χάτσικο» – Σκύλος εδώ και 80 μέρες περιμένει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του! (βίντεο)

Ένας ακόμα «Χάτσικο» – Σκύλος εδώ και 80 μέρες περιμένει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του! (βίντεο)

Από τις 21 Αυγούστου που σκοτώθηκε το αφεντικού κάθε μέρες βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και όποιος έχει αμφιβολία ας διαβάσει το παρακάτω περιστατικό από την Μογγολία…

Κάθε μέρα από τις 21 Αυγούστου, ένας σκύλος πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος ενός δρόμου, όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο το αφεντικό του.

Είτε έχει κρύο, είτε έχει ζέστη, αυτός κάθε βράδυ είναι και περιμένει.

«Είναι σχεδόν τρεις μήνες τώρα και αυτός είναι πάντα εκεί, ακόμα και όταν βρέχει. Είναι τόσο συγκινητικό», είπε ο Γκούο Ξίνχουα, ο οποίος είναι ταξιτζής και περνάει καθημερινά από το σημείο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αρκετοί έχουν προσπαθήσουν να του δώσουν φαγητό, αλλά το σκυλάκι δείχνει τρομαγμένο. Απομακρύνεται τρέχοντας και επιστρέφει μετά από λίγο για να περιμένει το αφεντικό του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.