ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένας σκύλος που ζωγραφίζει – Τα έργα του μέχρι σήμερα έχουν χαρίσει στην οικογένειά του κέρδη 5.000 δολ. (φωτο – βίντεο)

Ένας σκύλος που ζωγραφίζει – Τα έργα του μέχρι σήμερα έχουν χαρίσει στην οικογένειά του κέρδη 5.000 δολ. (φωτο – βίντεο)

Αυτός είναι ο Χάντερ, ένα Shiba Inu που δημιουργεί αφηρημένους πίνακες και έχει ήδη χιλιάδες οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/BlYy8YXn3a9/?utm_source=ig_embed

Ο Χάντερ, ένας πεντάχρονος σκύλος, ζει στην Αλμπέρτα του Καναδά, μαζί με τους ιδιοκτήτες του, Κένι Ο και την γυναίκα του, Ντενίζ Λο. «Το σπίτι μας είχε έναν μεγάλο τοίχο στον οποίο θέλαμε να βάλουμε κάποια έργα τέχνης» είπε το ζευγάρι στο Bored Panda.

https://www.instagram.com/p/BiVJ44wHhoe/?utm_source=ig_embed

«Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, αλλά πραγματικά δεν μας άρεσε τίποτε επάνω του. Δεδομένου ότι ο Χάντερ είναι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, θεωρήσαμε πως θα μπορούσε να μας φτιάξει αυτός κάποια έργα τέχνης. Προσπαθήσαμε να τον εκπαιδεύσουμε να κρατά το πινέλο και στη συνέχεια να του δείξουμε πώς να το κρατά επάνω σε ένα κομμάτι χαρτί. Όταν προσθέσαμε και το χρώμα το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό».

https://www.instagram.com/p/BetCYIygT_3/?utm_source=ig_embed

«Όταν το έκανε την πρώτη φορά, ξετρελάθηκε και ήθελε να ζωγραφίζει όλη την ημέρα» λέει ο Κένι. «Αλλά φροντίζουμε να τον βάζουμε να κάνει κι άλλα πράγματα για να μην βαριέται. Πάντως, δείχνει να λατρεύει την ζωγραφική. Τον κάνει πιο ήρεμο όλη την ημέρα».

https://www.instagram.com/p/Bcabxo2gAwU/?utm_source=ig_embed

Καθώς ο Χάντερ συνέχισε να εκφράζει την δημιουργική του φύση, το ζευγάρι αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στο Instagram αφιερωμένη στο κατοικίδιό τους, και τελικά έφτιαξαν και ένα κατάστημα Etsy, όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει τα έργα του έναντι 38 δολαρίων το κομμάτι.

https://www.instagram.com/p/BcAPuzDA21y/?utm_source=ig_embed

Μέχρι στιγμής πάντως, το ενδιαφέρον για τα έργα του είναι τόσο μεγάλο, που οι ιδιοκτήτες του έχουν βγάλει ήδη περίπου 5.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BbcQgoMAHef/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.