ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η συγκινητική ιστορία του Σνούπ που έγινε viral (βίντεο)

Η συγκινητική ιστορία του Σνούπ που έγινε viral (βίντεο)

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία εγκατάλειψης του Σνουπ, ενος σκύλου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Σνουπ είχε την ατυχία να βρεθεί στα χέρια ενός άνδρα που τον εγκατέλειψε μαζί με το κρεβάτι του στην άκρη του δρόμου.

Μετά τη διάδοση του βίντεο, χιλιάδες οικογένειες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να υιοθετήσουν τον σκύλο που έτρεχε απεγνωσμένος πίσω από το αυτοκίνητο του άνδρα που τον εγκατέλειψε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dHMjy7WwzKs

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στην άκρη ενός δρόμου, στην πόλη Στόουκ ον Τρεντ της Βρετανίας. Ο οδηγός κατεβαίνει από το όχημα, κρατώντας στο ένα του χέρι έναν σκύλο, από το λουρί, και στο άλλο ένα κρεβατάκι. Αφού διασχίζει τον δρόμο, πετάει βιαστικά το κρεβατάκι κοντά στο πεζοδρόμιο, λύνει τον ανυποψίαστο σκύλο και αρχίζει να τρέχει προς το αυτοκίνητο.

Ο σκύλος τον ακολουθεί, κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να μπει ξανά στο αυτοκίνητο. Το περιτριγυρίζει και χοροπηδά ως την πόρτα αλλά ο οδηγός αγνοεί τον Σνουπ, βάζει μπροστά το όχημα και φεύγει, με το τετράποδο να τρέχει, μάταια, πίσω από το αυτοκίνητο.
Τον Σνουπ εντόπισε λίγη ώρα αργότερα ένας περαστικός και τον πήγε στο κτηνιατρείο. Τη φροντίδα του ανέλαβε η φιλοζωική Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA – Βασιλική Κοινότητα για την Αποτροπή Βίας σε Ζώα) και τώρα χιλιάδες οικογένειες έχουν προσφερθεί να χαρίσουν στον Σνουπ ένα καινούργιο σπίτι και αγάπη.

Η RSPCA έχει ξεκινήσει έρευνες για την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη, που εγκατέλειψε το σκυλάκι, ξεγελώντας το για λίγα δευτερόλεπτα με το κρεβατάκι του. Ωστόσο το μικροτσίπ του σκύλου δεν είναι ενημερωμένο.

Ο Σνουπ, όπως τον ονόμασαν οι άνθρωποι της φιλοζωικής εταιρείας, εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning Britain και φαινόταν να έχει πολύ καλή διάθεση, σε αντίθεση με το μοιραίο βράδυ της εγκατάλειψής του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=D3dA5wkF3T4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον είναι πολύ καλύτερα, αναζητά την προσοχή και είναι πολύ χαδιάρης. Μένει να γίνουν ακόμα κάποιες εξετάσεις και θα αποφασιστεί σε ποια από τις χιλιάδες οικογένειες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον θα δοθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.