Κινητοποίηση για έναν γάιδαρο που τον εγκατέλειψαν στα χιόνια

Κινητοποίηση για έναν γάιδαρο που τον εγκατέλειψαν στα χιόνια

Συγκίνηση και μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε ένας γάιδαρος στον Κίσαβο που βρέθηκε μόνος του για τρία 24ωρα στο κρύο, ή μάλλον τον άφησαν μόνο του, για να πεθάνει.

Ολα ξεκίνησαν όταν περαστικοί εντόπισαν το γέρικο ζώο μόνο του στο δρόμο, στη Σπηλιά Κισσάβου. Καθοριστική στάθηκε και η πληροφορία που παρείχε χειριστής εκχιονιστικού μηχανήματος που κινούνταν στην περιοχή πως το ζώο παραμένει στο ίδιο μέρος εδώ και δύο τουλάχιστον 24ωρα.

Αμέσως φιλόζωοι ενημέρωσαν το Σύλλογο «Γαϊδουροχώρα- Donkey ‘ς Land» προκειμένου να τον περισυλλέξει και να τον περιθάλψει.

Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω ανάρτηση στα social media:

«Γέρικο. Αφού δούλεψε αρκετά χρόνια θεωρήθηκε άχρηστο και παρατηθηκε.Δυο μέρες ακίνητο στη μέση του πουθενά . Ακίνητο στη μέση του δρόμου με τα αυτοκίνητα να περνάνε ξυστά δίπλα του. Με κίνδυνο να το πατήσουν.Η θερμοκρασία μείον. Πώς μπορεί να βοηθηθεί αυτό το ζώο? Ο αναλγητος που το θεώρησε άχρηστο δεν πρόκειται να το φροντίσει. Το παράτησε νηστικό για να πεθάνει στο χιόνι. ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ.ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΤΕ

Νεότερη ενημέρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις κοινοποιήσεις. Έχει κινητοποιηθεί η Ιπποθεσις και η donkey ‘ς Land για τον εντοπισμό και την περίθαλψη του ζώου
Ευχαριστώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.