Ο σκύλος που επικήρυξαν οι λαθρέμποροι επειδή… χώνει τη μύτη του παντού

Ο σκύλος που επικήρυξαν οι λαθρέμποροι επειδή… χώνει τη μύτη του παντού

Ο Σκαμπ, ένα σπρίνγκερ σπάνιελ, έχει ανακαλύψει μέσα σε πέντε χρόνια λαθραία τσιγάρα και καπνό ύψους έξι εκατομμυρίων λιρών – κι αυτό ήταν αρκετό για να… επικηρύξουν οι λαθρέμποροι το κεφάλι του για 25.000 λίρες!

Ο Σκαμπ, λέει ο ιδιοκτήτης του Στιούαρτ Φίλιπς, αναγκάστηκε να σταματήσει να εργάζεται στο παράνομο έγκλημα, μέχρις ότου η επικήρυξη σταματήσει να ισχύει.

«Πιστεύουμε πως πίσω από αυτή ήταν το οργανωμένο έγκλημα, οι αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο. Έχω δεχτεί απειλές, μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο, μου έχουν σκίσει τα λάστιχα», λέει ο 40χρονος Φίλιπς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επικήρυξη για τις 25.000 λίρες (περίπου 28.000 ευρώ) έγινε πέρυσι και έθεσε τον Σκαμπ ουσιαστικά εκτός μάχης, καθώς ο φόβος για την ζωή του είναι μεγάλος. Ο ιδιοκτήτης του είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει συνεργαστεί σε περισσότερες από 100 υποθέσεις με τις αρχές της Βρετανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.