ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Το σκυλί που έχασε την ιδιοκτήτριά του από την έκρηξη στην ταβέρνα ψάχνει σπίτι (φώτο)

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Το σκυλί που έχασε την ιδιοκτήτριά του από την έκρηξη στην ταβέρνα ψάχνει σπίτι (φώτο)

Η 52χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία στην Καλαμάτα, και την πυρκαγιά που ξέσπασε στην ταβέρνα «Διόνυσος», όπου εργαζόταν, άφησε πίσω της έναν μονάκριβο φίλο και συνοδοιπόρο.

Πρόκειται για τον σκύλο της τον Ορφέα, ο οποίος ήταν η μοναδική της παρέα στο σπίτι που διέμενε, καθώς κατοικούσε μόνη της.

Το -μεγαλόσωμο και υπερπροστατευτικό- σκυλί, ωστόσο, καθώς συμπληρώνει 48 ώρες χωρίς τη «μαμά» του είναι πολύ ανήσυχο και, σύμφωνα με περιοίκους, δεν αφήνει κανέναν να μπει στο σπίτι.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Ομιλος Καλαμάτας, «η μια από τις τρεις κυρίες άφησε πίσω της, πέρα από τους συγγενείς της, και το αγαπημένο της κατοικίδιο… Ο Ορφέας είχε μάθει να είναι προστατευτικός με το χώρο του και τον άνθρωπό του κι έτσι κανείς δεν μπορεί να μπει στο σπίτι».

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Ομιλο Καλαμάτας, την Τρίτη θα μεταβεί στο σπίτι ειδικός εκπαιδευτής «ώστε να ηρεμήσει το ζώο και να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι αλλά και να τον φροντίσουν».

Στην ίδια ανάρτηση, φίλη της αδικοχαμένης γυναίκας, λέει ότι ο Ορφέας είναι ένα σκυλάκι «που μόνο αγάπη έπαιρνε από τη μαμά του. Ο ένας ήταν η παρηγοριά του άλλου… Η μαμά του έφυγε εκείνος όμως περιμένει. Είναι ένας σκύλος που με πολλή υπομονή και αγάπη ίσως θα μπορούσε να γιατρέψει τις πληγές του».

Ο «ορφανός» Ορφέας, όπως τονίζει ο Φιλοζωικός Ομιλος Καλαμάτας, που έχει βάρος 40 κιλά, «θα χρειαστεί έναν άνθρωπο, ένα ζεστό σπίτι και και υπομονή για να ξεπεράσει το χαμό του ανθρώπου του».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-20350 και 6945062119.

Υπενθυμίζεται ότι στο τραγικό συμβάν του Σαββάτου, τις ζωές τους έχασαν τρεις γυναίκες. Πρόκειται για την 53χρονη Ελένη Μπιτσώνη-Κουβάτσου, σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, την 52χρονη Ελένη Πανουσοπούλου και τη 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών Αδαμαντία Κωνσταντινέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.