ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αργεντινή: Δείτε τη στιγμή που άνδρας που κάνει σερφ δέχεται επίθεση από πιτμπουλ μέσα στη θάλασσα (βίντεο)

Αργεντινή: Δείτε τη στιγμή που άνδρας που κάνει σερφ δέχεται επίθεση από πιτμπουλ μέσα στη θάλασσα (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην Αργεντινή, όπου ένας άνδρας που έκανε kitesurf δέχθηκε επίθεση από πίτ μπουλ, μέσα στη θάλασσα!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που στο οποίο καταγράφηκε η επίθεση, ο σκύλος πηγαίνει κατευθείαν και τρέχοντας προς τον άνδρα, ο οποίος δεν μπορεί καν να φανταστεί τι…τον περιμένει.


Το πιτ μπουλ τον δαγκώνει και χώνει τα δόντια του στο μπράτσο του αθλητή, προτού αυτός καταφέρει να αντιδράσει και να το διώξει από πάνω του.

Ο άνδρας έκανε kitesurf στα πάρα πολύ ρηχά, σχεδόν στην ακτή της παραλίας, όταν το σκυλί του επιτέθηκε.

«Αναγκάστηκα να του ανοίξω το στόμα με το άλλο χέρι. Δεν ξέρω αν θα με άφηνε να φύγω, ίσως με άφησε λόγω του νερού», είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε πως «προσπάθησε να με δαγκώσει στο λαιμό, όμως κατάφερα να το αποφύγω» και εκτίμησε πως «αν με είχε δαγκώσει στο λαιμό, δεν θα ήμουν εδώ να σας πως την ιστορία..».

Σύμφωνα με αναφορές, ο σκύλος συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από τον άνδρα, προτού φύγει εντελώς από το σημείο.

Από την επίθεση ο αθλητής τραυματίστηκε στο χέρι του και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν 18 ράμματα.

Ο ίδιος εκτίμησε πως «ο ιδιοκτήτης του σκύλου ήταν κάπου εκεί. Δεν τον είδα, γιατί έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ βαθιά τα τραύματά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και πλέον αναρρώνει, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν έχει ταυτοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.