ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάμος: Πυροβόλησαν σκύλο εξ επαφής- Κατάφερε να ζήσει με τη βοήθεια φιλόζωων

Σάμος: Πυροβόλησαν σκύλο εξ επαφής- Κατάφερε να ζήσει με τη βοήθεια φιλόζωων

Σκηνές βαρβαρότητας με θύματα μικρά ζώα βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι. To σκηνικό έλαβε χώρα στη Σάμο.

Το τετράποδο εντόπισε προ ημερών ένας κάτοικος στην περιοχή των Σπαθαραίων και ειδοποίησε το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.

Μέλη του σωματείου το πήγαν στον κτηνίατρο, όπου επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες. Κάποιος είχε πυροβολήσει το σκυλάκι και η ακτινογραφία έδειξε πολλά σκάγια από κυνηγετικό όπλο στη μια πλευρά του πρόσωπού του.

Η τεράστια πληγή είχε σοβαρότατη μόλυνση και το σκυλάκι έχασε το ένα του μάτι. Η ιστορία του συγκίνησε πολλούς και διοργανώθηκε έρανος για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να τοποθετηθεί μόσχευμα στη μουσούδα του.

Ο Σερ Μπαμ – όπως είναι το όνομα που του έδωσαν – διέψευσε τις δυσοίωνες προβλέψεις, βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο, έχει δυναμώσει και έχει ξεπεράσει την ισχυρή μόλυνση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου: «Ο Σερ Μπαμ όχι μόνο επιβίωσε, το τραύμα του έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο ανάπλασης, στα σημεία που είναι δυνατόν, γιατί εκεί που υπήρχαν απογυμνωμένα οστά, δεν είναι εφικτό και για αυτό θα προχωρήσουμε σε λίγες μέρες, στην πλαστική χειρουργική επέμβαση, με προσθήκη πλέγματος τιτανίου, προκειμένου να επουλωθεί πλήρως η τεράστια τρύπα που προκλήθηκε από τον πυροβολισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.