ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Aυτή η εκπαιδεύτρια σκύλων ζει μαζί με 22 σκυλιά! (βίντεο)

Aυτή η εκπαιδεύτρια σκύλων ζει μαζί με 22 σκυλιά! (βίντεο)

Η Μπέκι από την Αγγλία είναι εκπαιδεύτρια σκύλων και τα τελευταία χρόνια ζει στο σπίτι της μαζί με 22 αδέσποτα σκυλιά, τα οποία βρήκε παρατημένα στο δρόμο.

Αυτή η συγκατοίκηση σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Μπέκι από την Αγγλία ζει σε ένα σπίτι μαζί με 22 σκυλιά. Υπάρχουν σκυλάκια κάθε ηλικίας από ενός έτους μέχρι 15 ετών.

Τα περισσότερα από αυτά είχαν πέσει θύματα κακοποίησης, τα οποία τα βρήκε η Μπέκι και τα πήρε να τα φροντίσει στο σπίτι της. Πολλά από αυτά είναι ακόμα τραυματισμένα και έχουν ανάγκη τη βοήθεια κτηνίατρου.

Η Μπέκι είναι επαγγελματίας εκπαιδεύτρια και κομμώτρια σκύλων και έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στη φροντίδα των αγαπημένων τετράποδών φίλων μας.

Η συγκατοίκηση όμως μαζί με άλλα 22 σκυλιά δεν της επιτρέπει να κάνει πολλά από αυτά που θα ήθελε, όπως για παράδειγμα να πάει διακοπές, διότι δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα τόσων σκύλων ταυτόχρονα.

Η νεαρή κοπέλα ξοδεύει περισσότερα από 400 ευρώ κάθε μήνα για την περιποίηση και τη τροφή των σκύλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.