ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκύλος γεννημένος μαχητής: Χάθηκε, έπεσε σε γκρεμό κι επέζησε χωρίς νερό και τροφή για 45 μέρες

Σκύλος γεννημένος μαχητής: Χάθηκε, έπεσε σε γκρεμό κι επέζησε χωρίς νερό και τροφή για 45 μέρες

Γεννημένος μαχητής είναι, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του, Άμπερ Γουίτινγκ ο 18 μηνών Σάντοου, και όχι άδικα αφού το νεαρό σκυλί ράτσας Σαρ- πέι κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει μιας πτώσης από γκρεμό αλλά και να διατηρηθεί στη ζωή μένοντας παγιδευμένος σε βράχια χωρίς νερό και τροφή για τουλάχιστον 45 ημέρες.

Όλα συνέβησαν στο Ντόρσετ της Μεγάλης Βρετανίας όταν κατά την διάρκεια ενός περιπάτου στην ύπαιθρο ο σκυλάκος προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε απότομες πλαγιές, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ιδιαίτερα μεγάλο ύψος.

Η Άμπερ προσπαθούσε για μέρες να εντοπίσει την σορό του στο σημείο, θεωρώντας δεδομένο ότι ο Σάντοου θα ήταν αδύνατον να είναι ζωντανός μετά από τέτοια πτώση εντούτοις, δεν κατάφερε να εντοπίσει το παραμικρό σημάδι του.

Κι όμως ο σκυλάκος όχι μόνο ήταν ζωντανός αλλά είχε γλυτώσει μόνο με ένα σπασμένο πόδι.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά όμως ο τραυματισμένος Σάντοου έπρεπε πλέον να παλέψει για την επιβίωση του, μένοντας χωρίς τροφή και νερό για περισσότερο από ένα μήνα στα βράχια.
Όπως φαίνεται μάλιστα ο τυχερός στην ατυχία του Σάντοου κατανάλωνε βρύα και λειχήνες ενώ η υγρασία που δημιουργούσε η εξάτμιση του θαλασσινού νερού της περιοχής τον συνέβαλε στο να μην αφυδατωθεί ολοκληρωτικά.

Ο σοβαρά υποσιτισμένος πια σκυλάκος εντοπίστηκε κυριολεκτικά τυχαία όταν ένα ζευγάρι που λίγο καιρό μετά έκανε κανό στην περιοχή παρατήρησε την σκλετωμένη του φιγούρα να κινείται ανάμεσα στα βράχια.

Αφού κατάφεραν να τον προσεγγίσουν, απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές οι οποίες τον και ειδοποίησαν την ιδιοκτήτρια του, που φυσικά δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο πιστός της φίλος είχε σταθεί τόσο τυχερός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.