ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aυτός ο σκύλος άλλαξε ιδιοκτήτη και σώθηκε από βέβαιο θάνατο (βίντεο)

Aυτός ο σκύλος άλλαξε ιδιοκτήτη και σώθηκε από βέβαιο θάνατο (βίντεο)

Πριν από έναν χρόνο, η υγεία του Κάι διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο λόγω της παχυσαρκίας του. Με τη βοήθεια όμως της νέας του ιδιοκτήτριας, το ριτρίβερ κατάφερε να χάσει 45 κιλά και έκτοτε απολαμβάνει τη ζωή, όπως όλα τα υγιή σκυλιά.

Η ιστορία του υπέρβαρου Κάι έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το γλυκύτατο ριτρίβερ από τον Καναδά, πριν από ένα περίπου χρόνο, ζύγιζε 78 κιλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολεύεται μέχρι και να περπατήσει το άμοιρο ζώο. Οι τότε ιδιοκτήτες του αποφάσισαν πως δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά μόνο η ευθανασία.

Όταν μετέφεραν τον Κάι στο κτηνιατρικό κέντρο για την επέμβαση, ο γιατρός με δική του πρωτοβουλία, επικοινώνησε με το κέντρο διάσωσης ζώων, «Alberta Animal Rescue», ζητώντας τους αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να αναλάβει τη φροντίδα του παχύσαρκου ζώου.

Για καλή του τύχη, ο Κάι βρήκε μια νέα αγκαλιά στο πρόσωπο της Παμ Χέγκι, η οποία τον υιοθέτησε και τον βοήθησε να κρατηθεί στη ζωή. Ακολουθώντας μια ειδική δίαιτα και κάνοντας κολύμπι και καθημερινές βόλτες, η Παμ βοήθησε τον Κάι να χάσει 45 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, ο Κάι είναι υγιέστατος και όχι μόνο περπατάει, αλλά τρέχει, όπως όλα τα υγιή σκυλιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.