ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έβαλε τον σκύλο της στο στεγνωτήριο και γέλαγε υστερικά όταν το έβαλε σε λειτουργία (βίντεο)

Έβαλε τον σκύλο της στο στεγνωτήριο και γέλαγε υστερικά όταν το έβαλε σε λειτουργία (βίντεο)

Έξαλλοι είναι οι λάτρεις των ζώων βλέποντας μια γυναίκα στο Τέξας των ΗΠΑ να βάζει τον σκύλο της στο στεγνωτήριο ρούχων και να γελά υστερικά μόλις το βάζει σε λειτουργία.

Το βίντεο, το οποίο η γυναίκα έκανε livestream στο Instagram, έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο και την δείχνει να κακοποιεί άσκοπα τον σκύλο της, τοποθετώντας τον στο στεγνωτήριο.

Έβαλε το κουτάβι στο στεγνωτήριο και γελούσε υστερικά
«Θα το κάνω. Θα τον βάλω στο στεγνωτήριο. Του αρέσει, δείτε» λέει η γυναίκα στο live βίντεο, το οποίο έκτοτε διαγράφηκε αν και κατέγραψε ένας χρήστης του Twitter συγκεντρώνοντας πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές.

Αφού έβαλε το κουτάβι της μέσα στο στεγνωτήριο και έκλεισε την πόρτα, η γυναίκα έβαλε μπρος την συσκευή και άρχισε να γελά υστερικά ενώ το καημένο ζώο γυρνούσε μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγο μετά, άνοιξε την πόρτα και έδειξε το κατοικίδιο ζώο της, το οποίο έντρομο έφυγε τρέχοντας από το μηχάνημα και μακριά από την ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα συνέχισε να γελά γυρνώντας την κάμερα προς τον σκύλο της – το οποίο κρυβόταν κάτω από το τραπέζι του σαλονιού στην άλλη άκρη του δωματίου – ζητώντας μάλιστα συγνώμη από το σαφώς τρομοκρατημένο κουτάβι της.

Έξαλλοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την κακοποίηση του σκύλου
Ένας χρήστης του Twitter, που έτυχε να παρακολουθήσει το βίντεο, του μοιράστηκε ξανά και ζήτησε από τους υπόλοιπους χρήστες να αναφέρουν την άγνωστη γυναίκα, που είναι από το Ντάλας, σύμφωνα με την New York Post. «Κάποιος να καλέσει την αστυνομία γι’ αυτή την κοπέλα. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζει να έχουν σκυλιά ή άλλα κατοικίδια. Είναι καταχρηστικός ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται» τουίταρε η χρήστης.

https://twitter.com/i/status/1160214083897102336

Άλλοι έδωσαν το βίντεο στην τοπική αστυνομία και στην οργάνωση PETA και ζήτησαν να απομακρυνθεί ο σκύλος από αυτή την γυναίκα. «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι γι’ αυτό. Είναι άρρωστο» έγραψε ένας χρήστης. «Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να συλληφθεί για κακοποίηση ζώου. Μάθετε ποιος είναι» πρόσθεσε.

Τελικά, κάποιος κατάφερε να βρει τον λογαριασμό στο Instagram αυτής της γυναίκας, αλλά το προφίλ της διαγράφηκε από την κοινωνική πλατφόρμα. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει άγνωστο, αν τελικά επενέβη η αστυνομία και αν συνέλαβε την νεαρή γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πάντως, πως η κακοποίηση ζώων είναι ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται έντονα και στην Ελλάδα με αυστηρά πρόστιμα για όσους συλλαμβάνονται, αν και ευτυχώς, κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει live μετάδοση κακοποίηση ζώου με αυτό τον τρόπο στην χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.