Βίντεο: Σκύλος καταρρέει καθώς τον σέρνουν με λουρί από… αυτοκίνητο!

Βίντεο: Σκύλος καταρρέει καθώς τον σέρνουν με λουρί από… αυτοκίνητο!

Η ρωσική αστυνομία αναγκάστηκε να προχωρήσει στην κατάσχεση του σκύλου ενός σαδιστή Ρώσου, μετά την κυκλοφορία σοκαριστικού βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο τον δείχνει να τον σέρνει από το αυτοκίνητό του σε… κεντρικό δρόμο, ώσπου το ζώο καταρρέει από εξάντληση!

Οδηγός που ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, κατέγραψε με το κινητό του το απαράδεκτο σκηνικό, όπου βλέπουμε έναν σκύλο ράτσας Ποιμενικός Κεντρικής Ασίας, να παραπατάει κάθε λίγο και λιγάκι, καθώς το αφεντικό του τον σέρνει με λουρί που έχει δέσει στο αυτοκίνητό του.

Κάποια στιγμή ο σκύλος καταρρέει και ο άντρας που τραβούσε το βίντεο, βγαίνει από το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει.

Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο οδηγός που βοήθησε το άμοιρο τετράποδο, έπεσε στην αντίληψη της 41χρονης τραγουδίστριας Όλγκα Ορλόβα, η οποία, ούσα φανατική φιλόζωη, έσπευσε να το μοιραστεί με τους… 1.600.000 followers της!

Ο σάλος που ακολούθησε, ανάγκασε την αστυνομία να παρέμβει και να κατασχέσει το άτυχο ζώο, προκειμένου να τον μεταφέρει σε κέντρο φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων, μετά την αποτυχία φιλοζωικών οργανώσεων να πείσουν το αφεντικό του σκύλου να τους τον παραδώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.