Oλική ανατροπή στην υπόθεση του 73χρονου που έσερνε τον σκύλο με το αυτοκίνητο – Τι αναφέρει φιλόζωος

Oλική ανατροπή στην υπόθεση του 73χρονου που έσερνε τον σκύλο με το αυτοκίνητο – Τι αναφέρει φιλόζωος

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του 73χρονου που έσερνε έναν σκύλο με το αυτοκίνητό του μετά από αναρτήσεις στο Facebook από την Ομάδα Εθελοντών «Νοιάζομαι» και ενός φιλόζωου, που υποστηρίζουν, ότι είναι αθώος.

Με ανάρτηση στο Facebook στην ομάδα αυτή, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την φροντίδα του σκύλου, Γιάννης Σκεπετζάκης, υποστηρίζει, πως ο ηλικιωμένος προσπάθησε να κάνει μία καλή πράξη, αλλά δεν είχε τη δύναμη σηκώσει τον σκύλο και να τον βάλει στο αυτοκίνητό του.

Στο κείμενο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη… και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος…. απλά δεν είχε δύναμη Λόγω ηλικίας να σηκώσει το σκύλο να τον βάλει στο αυτοκίνητο και τον έδεσε για να τον πάει δέκα μέτρα παραπέρα στο κτήμα του από φόβο μήπως τον σκοτώσουν Αυτοί που είχαν τα πρόβατα το σκυλάκι από σήμερα θα είναι σε εμένα μαζί με τα υπόλοιπα δικά μου ..το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και λάθος… γνωστά άτομα σε όλη την Ελλάδα Στοχοποίησαν τον άνθρωπο από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.. και για να μην νομίζετε ότι τον γνωρίζω τον άνθρωπο απέχει από εμένα 50 περίπου χιλιόμετρα το φιλοζωικό σωματείο εθελοντών Ρεθύμνου νοιάζομαι αυτά τα θαυμάσια κορίτσια έχουν αναλάβει την προστασία του .. Μία συμβουλή από εμένα μην προβαίνετε σε λάθος κοινοποιήσεις χωρίς να διασταυρώνεται τα πραγματικά περιστατικά Μη γίνεστε όχλος γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι….».

Στη συνέχεια σε νέα του ανάρτηση, αναφέρει πως τώρα, ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την φροντίδα του σκύλου, εκφράζοντας μάλιστα την ευγνωμοσύνη του προς τον άνδρα που τον μάζεψε για να τον προστατέψει.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σκεπετζάκης έγραψε:

Τώρα το σκυλάκι είναι μαζί μου θα του πάρει λίγο χρόνο να εγκλιματιστεί με τα άλλα και σε αυτά θα πάρει λίγο περισσότερο αλλά τουλάχιστον έχει ένα σπιτάκι και ένα πιάτο φαγητό η αλήθεια είναι ότι είναι ταλαιπωρημένος γιατί σε κάποιο βαρέλι ήταν δεμένος με μία αλυσίδα που την έχω στα χέρια μου ενωμένη με σύρματα πού του έμπαιναν στο λαιμό και με λίγες πληγές που σύντομα θα επουλωθούν έχει γίνει η αποπαρασίτωση από τα κορίτσια της φιλοζωικής Ομαδα Εθελοντων Νοιάζομαι είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμος και δείχνει και τα δόντια του όταν χρειάζεται…τι βγήκε λοιπόν από αυτό? ότι αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος κανείς δεν ξέρει τη μοίρα του σκύλου.. να έχετε υπόψη σας ότι ήταν για καλό του σκύλου που βρέθηκε ο γεράκος και το μάζεψε εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ.».

Η ανάρτηση της Ομάδας Εθελοντών Νοιάζομαι» για τον σκύλο

Σε ανάρτηση που έκανε και η Ομάδα Εθελοντών «Νοιάζομαι», έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο σκύλος.

«Την ιστορία του απο χθες την ξέρει ολη η Ελλάδα, αφού εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κίνηση αυτοκίνητου να τρέχει στον επαρχιακό δρόμο προς το χωρίο Κουφή Ρεθύμνου, Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε οτι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μετρά πιο πέρα για να μην πνίξει πρόβατα και τον σκοτώσουν και οτι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα , ακολούθησαν καταγγελίες κλπ. Απο σήμερα το πρωί ο Γκουφης , απο την Κουφη Ρεθύμνου είναι στα χεριά μας ασφαλής και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος ,φοβισμένος και ταλαιπωρημενος . Τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ηταν γεμάτος τσιμπούρια κλπ και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό σημάδι οτι ζούσε δεμένος. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ειναι καλές , 3 χρόνων περίπου και 30 κιλά . Ο Γκουφη ξεκινάει μια νέα ζωή με την βοήθεια του Σκεπετζακη Γιαννη που δέχτηκε να τον φιλοξενήσει παρόλο που εχει πάρα πολλά σκυλιά και τον ευχαριστούμε Κοινοποιήστε να βρεθεί η οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει, θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος», έγραψε στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.