ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγικό – Έδεσε το σκυλί του στο αμάξι και άρχισε να τρέχει (βίντεο)

Τραγικό – Έδεσε το σκυλί του στο αμάξι και άρχισε να τρέχει (βίντεο)

To Κίνημα Οικολόγων της Κύπρου κατήγγειλε την κακοποίηση σκύλου από τον ιδιοκτήτη του, στο χωριό Παλιομέτωχο κοντά στη Λευκωσία. Με ανάρτηση στο Twitter παρουσιάζει βίντεο στο οποίο φαίνεται αυτοκίνητο και δίπλα του να τρέχει ένα σκυλί.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φαίνεται να έχει δέσει το λουρί του σκύλου στην πόρτα και το ζώο να προσπαθεί να προλάβει το αυτοκίνητο που κινείται με ταχύτητα στους δρόμους του χωριού.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία και αναζητείται ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και του σκύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/cygreens/status/1177650338729472000

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.