ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεκαρδιστικό: Ένας σκύλος νομίζει ότι το φαγητό «έρχεται» από τον ουρανό και προσπαθεί να το «πιάσει» (βίντεο)

Ξεκαρδιστικό: Ένας σκύλος νομίζει ότι το φαγητό «έρχεται» από τον ουρανό και προσπαθεί να το «πιάσει» (βίντεο)

Ένας σκύλος έχει τρελάνει το διαδίκτυο με τα καμώματά του, καθώς νομίζει ότι το φαγητό «έρχεται» από τον ουρανό και προσπαθεί να «πιάσει» τις σταγόνες της βροχής και να τις… γευτεί.

Οι σκύλοι είναι από τα πιο αξιολάτρευτα ζώα και μας χαρίζουν διάφορες αξιοπερίεργες στιγμές, αφού αντιλαμβάνονται με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τον κόσμο γύρω τους.

Έτσι, λοιπόν, ένας σκύλος παίζει με τις… σταγόνες της βροχής. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτε το αξιοπερίεργο. Όλα, όμως, αρχίζουν να αλλάζουν όταν νομίζει ότι αυτές είναι το φαγητό του.

Ως εκ τούτου, κάθεται μέσα στη βροχή με το στόμα ανοιχτό, αλλά δεν το βάζει κάτω, αφού κάνει ότι μπορεί για να τις «πιάσει», τι και αν… γευστικά δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BygihyBhgsd/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.