Σκυλίτσα περιμένει τον ιδιοκτήτη της που έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια

Σκυλίτσα περιμένει τον ιδιοκτήτη της που έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια

Πρόκειται για την περίπτωση μιας σκυλίτσας, όπως το γνωστό παγκοσμίως “Χάτσικο”, που περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Βόλου, σχεδόν πέντε χρόνια τώρα, τον άνθρωπο που την είχε και την φρόντιζε, ο οποίος, ωστόσο, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το γεγονός, κοινοποίησε με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Αλεξάνδρα Στύλα, που συμμετέχει, όπως είπε στη “ΜΑΓΝΗΣΙΑ” σε φιλοζωϊκή οργάνωση, και το πληροφορήθηκε ως γεγονός, πριν από λίγες μόλις ημέρες…

Το ελληνικό “Χάτσικο”

Όπως αναφέρει μάλιστα στην ανάρτησή της, “αυτό το κοριτσάκι βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο του Βόλου. Τη λένε Τζωρτζίνα και εδώ και 5 χρόνια που πέθανε ο κηδεμόνας της, μέσα στο Νοσοκομείο, περιμένει εκεί.

Κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω. Είναι τόσο συγκινητική η ιστορία της γι’ αυτό και τη φωτογράφησα και την ανεβάζω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί να την υιοθετήσει…”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάτσικο, γνωστός και ως Chuken Hachik, ήταν ένας λευκός σκύλος ράτσας Ακίτα ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1923, στην πόλη Οντάτε της Ιαπωνίας. Έγινε διάσημος για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση στον κύριό του, στον οποίο έμεινε πιστός για όλη του την ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.