ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εντοπίστηκε χωματερή-κολαστήριο στο Λουτράκι – Τα ζώα ζουν σε άθλιες συνθήκες (φώτο)

Εντοπίστηκε χωματερή-κολαστήριο στο Λουτράκι – Τα ζώα ζουν σε άθλιες συνθήκες (φώτο)

Πριν από σχεδόν δέκα μέρες και συγκεκριμένα, την Κυριακή 8/12, κατά τις πρωινές ώρες, μέλη ακτιβιστικής ομάδας πήγαν στο Λουτράκι προκειμένου να βοηθήσουν εθελοντές στη διάσωση απροστάτευτων ζώων που εγκαταλείφθηκαν στη χωματερή της λουτρόπολης.

​Οι εικόνες, που αντίκρισαν, προκαλούν όχι απλά ανατριχίλα, αλλά κάτι παραπάνω, καθώς τα ζώα στη χωματερή Λουτρακίου, εντοπίστηκαν σε τραγική κατάσταση, σε μια αχανή περιοχή. Η προσέγγισή τους έγινε μετά δυσκολίας διότι τα περισσότερα απ’ αυτά φοβούνται το παραμικρό.

Η συμβολή μιας γυναίκας που τα φροντίζει μαζί με μερικούς εθελοντές σε καθημερινή βάση δεν είναι αρκετή για να γλιτώσει τα συμπαθή τετράποδα από τον εφιάλτη τους.

Όλες οι προσπάθειες για την απομάκρυνσή τους και τη μεταφορά τους σε ασφαλή καταφύγια απέβησαν άκαρπες, ενώ, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν σε ανάρτηση τους στο Facebook μέλη της ακτιβιστικής ομάδας «Αιγάλεω», η δημοτική Αρχή αδιαφόρησε αφήνοντας τα ζώα εγκαταλελειμμένα στη μοίρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου παρενέβη εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ωστόσο τα ζώα έως και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένουν εγκλωβισμένα στη χωματερή-κολαστήριο. Υπολογίζεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν περισσότερα από 80 ζώα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.