ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό το λυκόσκυλο έχει «ρίξει» το διαδίκτυο – Δείτε γιατί (φώτο-βίντεο)

Αυτό το λυκόσκυλο έχει «ρίξει» το διαδίκτυο – Δείτε γιατί (φώτο-βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου, κάνει ένας σκύλος ο οποίος έχει καμπούρα και αυτό δε στέκεται εμπόδιο για να κερδίσει την αγάπη όλων παγκοσμίως.

Πρόκειται για τον Κουασιμόδο, ένα λυκόσκυλο που έχει μία σπάνια γενετική ανωμαλία στη σπονδυλική του στήλη (short spine syndrome).

Βρέθηκε παρατημένος και φοβισμένος
Ο σκύλος αυτός είχε βρεθεί παρατημένος στη Μινεσότα και δεν έδειχνε καμία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, παρά μόνο φόβο.

Η ομάδα εθελοντών Secondhand Hounds (κυριολεκτικά σημαίνει «σκυλιά του δεύτερου χεριού») τον πήρε υπό την προστασία της για να τον φροντίσει και να του βρει νέο σπίτι.

Το αξιολάτρευτο λυκόσκυλο πέρασε από πολλές ιατρικές εξετάσεις και χειρουργεία, για να καλυτερεύσει η ζωή του.

Έγινε viral
Ο Κουασιμόδος – Κουάσι για τους φίλους – έγινε μεγάλη «φίρμα» και λατρεύτηκε από όλους τους εθελοντές, ενώ και ο ίδιος έχει αγαπήσει τους ανθρώπους του κέντρου.

Αν και υπήρξαν πολυάριθμες αιτήσεις για υιοθεσία, το κέντρο αποφάσισε να κρατήσει τον σκύλο.

Μαζί με τα άλλα ιδιαίτερα σκυλιά του κέντρου, ο Κουασιμόδος έχει γίνει απόδειξη ότι ακόμα και τα «άσχημα» σκυλιά αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολυάριθμοι θαυμαστές του συνεχίζουν να μαθαίνουν τα νέα του από το Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.