ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε γιατί αυτός ο γερμανικός ποιμενικός δεν θα μεγαλώσει ποτέ (βίντεο)

Δείτε γιατί αυτός ο γερμανικός ποιμενικός δεν θα μεγαλώσει ποτέ  (βίντεο)

Γνωρίστε τον Ρέιντζερ, έναν γερμανικό ποιμενικό δυόμισι ετών, ο οποίος εξαιτίας μίας σπάνιας γενετικής νόσου θα μοιάζει για πάντα με ένα μικρό αξιολάτρευτο κουτάβι.

Στο Φοίνιξ της Αριζόνα υπάρχει ένας σκυλάκος που δεν θα μεγαλώσει ποτέ.

O Ρέιντζερ, είναι ένας ενήλικος γερμανικός ποιμενικός δυόμισι ετών, που παρά την ηλικία του μοιάζει με μικρό κουτάβι.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πάσχει από μία σπάνια γενετική νόσο, που ονομάζεται υποφυσιακός νανισμός, η οποία ουσιαστικά μειώνει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης.

Τα σκυλιά που πάσχουν από αυτή τη νόσο, σταματούν να αναπτύσσονται σε μικρή ηλικία και εμφανισιακά μοιάζουν με μικρά κουτάβια.

Οι ιδιοκτήτες του, όταν τον πήραν σπίτι από τον εκτροφέα, παρατήρησαν ότι ήταν πιο μικροκαμωμένος από τα υπόλοιπα σκυλιά.

Κάποια στιγμή κόλλησε ένα παράσιτο, τη γιαρδία, (Giardia) όπου μετά από λίγους μήνες με την κατάλληλη φροντίδα θεραπεύτηκε.

Μετά την ανάρρωσή του όμως, οι ιδιοκτήτες του Ρέιντζερ παρατήρησαν ότι δεν αναπτυσσόταν πια κανονικά, με τον ρυθμό που θα έπρεπε, τον πήγαν στον κτηνίατρο και έτσι διαγνώσθηκε με αυτή τη σπάνια πάθηση.

Παρόλο που ο Ρέιντζερ, όπως αναφέρει το sputnik, μοιάζει με αξιολάτρευτο κουτάβι, η πάθησή του δυστυχώς δημιουργεί και άλλα προβλήματα υγείας, όπως στο τρίχωμα, στο δέρμα αλλά και υποθυρεοειδισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο με την φροντίδα και την αγάπη των ιδιοκτητών του, ο σκυλάκος είναι ευτυχισμένος και υγιής και δεν υστερεί σε τίποτα από τα άλλα σκυλιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.