ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Σκυλοκαβγάς» στη Λάρισα: Πίτμπουλ έπνιξε… το κανίς του παπά

«Σκυλοκαβγάς» στη Λάρισα: Πίτμπουλ έπνιξε… το κανίς του παπά

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας κατέληξε η αντιπαράθεση φιλόζωων και γειτόνων που αλληλομηνύθηκαν μετά από λογομαχία για να συλληφθούν τελικά. Αφορμή Της αντιπαράθεσης που θα λάβει πλέον τη δικαστική οδό αποτέλεσε η θανάτωση ενός δεσποζόμενου σκύλου ράτσας Κανίς γκριφόν από τον δεσποζόμενο επίσης σκύλο του γείτονα, ράτσας πίτμπουλ.

Όλα συνέβησαν στις 12.30 προχθές τo μεσημέρι στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης όταν σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. ο 61χρovos ιερέας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του ράτσας κανίς.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., το πίτμπουλ της 42xpovns γειτόνισσας τoυ ιερέα, παρότι δεσποζόμενο, άγνωστο πώς, λύθηκε και βρέθηκε στον δρόμο. Κατά άλλους άρχισε τα παιχνίδια με το Κανίς κατά τρίτους επιτέθηκε στο κανίς του ιερέα με αποτέλεσμα δαγκώνοντάς το να το πνίξει.

Για το συμβάν κλήθηκαν αστυνομικοί που με αφορμή και την αυτεπάγγελτη δίωξη για τo αδί­κημα της θανάτωσης του ζώου από το δεσποζόμενο ζώο, προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας τη 42χρονη ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ. Στο Τμήμα κατέφυγαν επίσης ο 67χρονος πατέρας της, ο 61ρονος ιερέας και η 57χρονη σύζυγος του ως ιδιοκτήτες του σκύλου που θανατώθηκε, αλλά και δύο γειτόνισσες, ηλικίας 28 και 35 ετών που φαίνεται πως υπήρξαν μάρτυρες τns θανάτωσης τoυ ζώου. Σε ό,τι αφορά στο ποινικό μέρος, η υπόθεση θα τελείωνε με την άσκηση δίωξης σε βάρος της 42χρovns ιδιοκτήτριας του πίτμπουλ καθώς ευθύνεται για τis συνθήκες φύλαξη του σκύλου που έπνιξε το Κανίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο προσέλαβε άλλες διαστάσεις όταν κουβέντα στην κουβέντα, ιδιοκτήτες των σκύλων και γειτόνισσες αντιπαρατέθηκαν φραστικά, ο ένας μήνυσε τον άλλο και αφού αλληλομηνύθηκαν, ακολούθησαν συλλήψεις όπως ήταν φυσικό και επόμενο, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και των απειλών. Μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων, η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ, ο πατέρας της και οι δύο γειτόνισσες, ενώ στo πλαί­σιο του Αυτοφώρου αναζητούνταν χθες, ο παπάς και η παπαδιά οι οποίοι μηνύθηκαν από τον γείτονα, ενώ είχαν φύγει από το Αστυνομικό Τμήμα. Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν άμεσα ελεύθεροι κατά τα προβλεπόμενα μετά από εισαγγελική εντολή, ενώ η αντιπαράθεση των φιλόζωων γειτόνων, ενδεχομένως θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.