ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σέρρες: «Άνθρωπος» πυροβόλησε αδέσποτο σκυλί

Σέρρες: «Άνθρωπος» πυροβόλησε αδέσποτο σκυλί

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην κοινότητα Νέου Σκοπού του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες, έπειτα από την απάνθρωπη πράξη ενός κατοίκου να μετατρέψει σε κινούμενο στόχο τον αγαπημένο τους αδέσποτο σκύλο Ραλφ που όλοι φρόντιζαν με αγάπη.

Ο ασυνείδητος δεν δίστασε να σημαδέψει με το όπλο του το άτυχο σκυλάκι και να το πυροβολήσει δύο φορές, τραυματίζοντάς το. Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη μέρα – μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί για να μην υποστεί τις συνέπειες. Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε αιμόφυρτο από κατοίκους που το μετέφεραν σε κτηνίατρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς, τα τραύματά του είναι επιφανειακά και ήδη ο Ραλφ απομακρύνθηκε από το χωριό για να φιλοξενηθεί σε ασφαλές σπίτι, ώστε να μην ξαναγίνει στόχος επίθεσης. Οι κάτοικοι που τον φρόντιζαν προσφέροντάς του τροφή, νερό, φάρμακα και εμβόλια, κατήγγειλαν τον τραυματισμό του στην Αστυνομία που αναζητά μάρτυρες στην προσπάθειά της να εντοπίσει τον ένοπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.