Ένας σκύλος που δεν μπορεί να περπατήσει και ένα περιστέρι που δεν μπορεί να πετάξει είναι οι καλύτεροι φίλοι! (βίντεο)

Ένας σκύλος που δεν μπορεί να περπατήσει και ένα περιστέρι που δεν μπορεί να πετάξει είναι οι καλύτεροι φίλοι! (βίντεο)

Η πιο απίστευτη φιλία στον κόσμο είναι ανάμεσα σε ένα περιστέρι που δεν μπορεί να πετάξει και σε έναν σκύλο που δεν μπορεί να περπατήσει. Ο Χέρμαν και ο Λάντρι βρίσκονται στο ίδρυμα «Mia Foundation».

Αυτοί οι δύο ασυνήθιστοι φίλοι ο Χέρμαν, ένα περιστέρι που αντιμετωπίζει νευρολογικά προβλήματα, εδώ και περίπου ένα χρόνο και δεν μπορεί να πετάξει και ο μικρός Λάντρι, ένα νεογέννητο τσιουάουα το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πίσω πόδια του.

Οι δύο τους έχουν συναντηθεί στο ίδρυμα «Mia Foundation», μία οργάνωση διάσωσης ζώων στο Ρότσεστερ της Νέα Υόρκης, η οποία βοηθά στην αποκατάσταση ζώων με προβλήματα από τη γέννηση τους και φυσικές δυσμορφίες.

Η δημιουργός του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Σου Ρότζερς, στέλνει τα περισσότερα από τα ζώα σε σπίτια στις ΗΠΑ, αλλά κρατάει κάποια εξ αυτών σε σχολικά προγράμματα για το bullying.

Όπως τονίζει η φιλία των δύο ζώων έχει εμπνεύσει αρκετούς ώστε να χρηματοδοτήσουν το ίδρυμα και τα ζώα βελτιώνονται από τη μεταξύ τους συναναστροφή.

Όταν ο Χέρμαν συνάντησε τον Λάντρι

Ο Χέρμαν είχε βρεθεί πριν από ένα χρόνο στο πάρκινγκ μίας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, όπου βρισκόταν στο οδόστρωμα χωρίς να μπορεί να κινηθεί για τρεις μέρες. Τελικά οι διασώστες του κατάλαβαν ότι το περιστέρι δεν μπορούσε να πετάξει.

Διασώστες άγριας ζωής είπαν ότι δεν μπορεί να γιατρευτεί και ότι έπρεπε να του γίνει ευθανασία, έτσι βρέθηκε στο «Mia Foundasion».

Πλέον περνάει το περισσότερο μέρος της μέρας καθισμένος σε μία κούνια για μωρά, αλλά η ιδιοκτήτρια του ιδρύματος τον βγάζει και έξω ώστε να κάνει και κάτι διαφορετικό.

Ο μικρός Λάντρι ήρθε πρόσφατα στο ίδρυμα αφού η οικογένεια στην οποία άνηκε στην Νότια Καρολίνα τον έστειλε εκεί, καθώς δεν μπορούσε να κινήσει τα πίσω πόδια του.

Η Ρότζερς πιστεύει ότι αυτό ωφελείσαι στο μέγεθος της σπονδυλικής του στήλης, καθώς είναι αρκετά μικρός ώστε να χωρέσει σε μία τσέπη.

Όπως τονίζει η Ρότζερς η συμπάθεια ήταν αμοιβαία και ο Λάντρι δεν δάγκωνε τον Χέρμαν, ο οποίος δεν τον τσίμπαγε.

Μάλιστα μετά τη δημοσίευση αυτής της φιλίας αυξήθηκαν οι χορηγίες στο ίδρυμα κατά 6,000 δολάρια σε δύο μέρες και όπως τονίζει αυτά είναι ικανοποιητικά για να καλύψουν τα έξοδα χειρουργικών επεμβάσεων άλλων ζώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χέρμαν θα παραμείνει στο ίδρυμα για το υπόλοιπο της ζωής του, ωστόσο ελπίζει ότι ο Λάντρι θα γίνει αρκετά δυνατός ώστε να επιβιώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.