Άγρια επίθεση σκύλου σε 9χρονο κορίτσι στην Πρέβεζα (σκληρές εικόνες)

Άγρια επίθεση σκύλου σε 9χρονο κορίτσι στην Πρέβεζα (σκληρές εικόνες)

Επίθεση από ένα σκύλο μέσα στην αυλή του σπιτιού του δέχθηκε ένα 9χρονο κορίτσι στον Άγιο Θωμά στην Πρέβεζα.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι ενώ το συμβάν έγινε όταν ενώ το κοριτσάκι βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στην Πρέβεζα, γιγαντόσωμος σκύλος βάρους μεγαλύτερου των 80 κιλών, ιδιοκτησίας των γειτόνων, πέρασε από την περίφραξη και επιτέθηκε στο ανυποψίαστο παιδί τραυματίζοντάς το βαρύτατα στο πόδι.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 9χρονης το σκυλί δεν ήταν δεμένο με αλυσίδα, ούτε βρισκόταν σε κάποιο ασφαλή περιφραγμένο χώρο εντός της αυλής, η δε περίφραξη που είχαν οι ιδιοκτήτες του ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της πρόχειρη από καλάμια.

Όπως αναφέρει το mypreveza είναι πραγματικά θαύμα το ότι το παιδί σώθηκε από τη μανία του σκύλου αφού, κι όπως αναφέρεται στην ιατρική βεβαίωση, αποκαλύφθηκε μέχρι και ο αχίλλειος τένοντας, ενώ οι εικόνες με το τραυματισμένο πόδι της 9χρονης κυριολεκτικά σοκάρουν.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού δεν είναι η πρώτη φορά που το σκυλί επιτέθηκε αλλά παρ’ όλες τις εκκλήσεις τους οι ιδιοκτήτες του αδιαφόρησαν.

Ο τραυματισμός του παιδιού είναι βαρύτατος και οι γιατροί δεν μπορούν να προβλέψουν το εάν και πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα στο πόδι του, ενημέρωσαν δε τους γονείς ότι στο μέλλον θα χρειασθούν τουλάχιστον δύο πλαστικές επεμβάσεις. Για ένα πράγμα είναι σίγουροι οι γιατροί, ότι θα απαιτηθεί πολύς χρόνος.

Το κοριτσάκι το οποίο έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ, διέκοψε τα μαθήματα στο σχολείο του και τις άλλες δραστηριότητές του αφού δεν μπορεί να μετακινηθεί και οι γονείς του το μεταφέρουν καθημερινά στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση και αλλαγή τραυμάτων.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι 20 μέρες μετά την επίθεση του σκύλου, καμία υπηρεσία ή αρχή δεν έχει επιληφθεί για την απομάκρυνσή του, όπως έχει συμβεί σε αντίστοιχα περιστατικά σε άλλες περιοχές της χώρας μας, πράγμα που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά.

Οι γονείς έχουν υποβάλει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας και ζητούν την άμεση απομάκρυνση του σκύλου καθώς, όπως αναφέρουν, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την σωματική ακεραιότητά τους, ούτε φυσικά μπορεί κανείς να αξιώσει από ένα ανήλικο κοριτσάκι να ζει καθημερινά με το φόβο, τον τρόμο και την αγωνία μιας νέας επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: mypreveza

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.