ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μακράν η πιο άσχημα γάτα της… ιστορίας (φώτο)

Μακράν η πιο άσχημα γάτα της… ιστορίας (φώτο)

Οι γάτες Σφίγγες δεν έχουν τρίχωμα με αποτέλεσμα να μην αρέσουν σε όλους, όμως μία συγκεκριμένη έχει γίνει η απόλυτη σταρ του Instagram και από πολλούς θεωρούνται ως η πιο τρομακτική γάτα στον κόσμο.

Ο γατούλης Ξερντάν μένει στην Ελβετία, είναι 6 ετών και είναι καλυμμένος με ζάρες από την κορφή μέχρι τα νύχια. Η εμφάνισή του έχει ωθήσει αρκετούς χρήστες του Διαδικτύου να συγκρίνουν τον γατούλη με κάμπια, εξωγήινο ή ακόμη και με ανθρώπινο εγκέφαλο.
Παρά την αγριωπή του όψη, η ιδιοκτήτριά του ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ένα γλυκό γατούλη, που του αρέσει να κοιμάται και να «μιλάει». Κάποιες φορές, οι άνθρωποι τον φοβούνται, αλλά είναι το ίδιο αξιολάτρευτο με κάθε άλλη γατούλα.

Ο Ξερντάν έχει και το δικό του λογαριασμό στο Instagram, με ήδη περισσότερους από 25 χιλ. ακολούθους. Παρά το γεγονός ότι μοιάζει τόσο φοβιστικός, η αφεντικίνα του είναι σίγουρη ότι όσοι τον συναντήσουν θα τον αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/B2dwCluC1Xq

https://www.instagram.com/p/BysCIzlC2Ak

https://www.instagram.com/p/Bv4dFT3nDIl

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BvCIIjcHPGg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.