ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δραματική διάσωση σκύλου από γκρεμό: Μπροστά στα μάτια της «κοπέλας» του (βίντεο)

Δραματική διάσωση σκύλου από γκρεμό: Μπροστά στα μάτια της «κοπέλας» του (βίντεο)

Ένας σκύλος δεν κατάφερε να κατεβεί ένα γκρεμό στη Σιβηρία και κόλλησε στην απότομη πλαγιά. Περαστικοί τον εντόπισαν και ειδοποίησαν τα σωστικά συνεργεία.

Ο σκυλάκος χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την επόμενη μέρα για να τον κατεβάσουν και να ξανανταμώσει με τον φιλαράκο του, που τον περίμενε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές ο σκύλος έπεσε από γκρεμό και κόλλησε στη μέση της πλαγιάς, μη μπορώντας να κατεβεί μέχρι κάτω, κοντά στον Κράσνογιαρσκ, στη Σιβηρία.

Δυο γυναίκες που περνούσαν από εκεί είδαν το σκύλο και κάλεσαν σε βοήθεια, στέλνοντας το βίντεο που είχαν τραβήξει.

Η επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε την επόμενη μέρα, καθώς ο πηλός της απότομης πλαγιάς έκανε πολύ επικίνδυνη την προσπάθεια απεγκλωβισμού του σκύλο τη νύχτα.

Γι’ αυτό το λόγο, ένας εθελοντής έκατσε όλη τη νύχτα κοντά στο γκρεμό, φωτίζοντας το σκυλάκο με προβολείς και φωνάζοντας πως όλα θα πάνε καλά. Και ο σκύλος έμοιαζε καθησυχασμένος.

Το επόμενο πρωί, άντρες των ορεινών δυνάμεων κατέφτασαν. Πλησίασαν το σκύλο και κατόρθωσαν να τον κατεβάσουν.

Οι διασώστες, με έκπληξή τους ανακάλυψαν ότι στο έδαφος τον αρσενικό σκυλάκο τον περίμενε υπομονετικά μια θηλυκιά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9gj8hxJvbz

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.