ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκανε μαθήματα οδήγησης… στον σκύλο του – Όμως δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε

Έκανε μαθήματα οδήγησης… στον σκύλο του – Όμως δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε

Την φαεινή ιδέα να κάνει μαθήματα στον σκύλο του είχε ένας άνδρας σε πόλη της Ουάσιγκτον, των ΗΠΑ. Όμως, η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, καθώς το αυτοκίνητο του κατέληξε… σε ένα χαντάκι.

Οι αστυνομικές αρχές της Washington έλαβαν αρκετές κλήσεις από πολίτες οι οποίοι κατήγγειλαν τον οδηγό μιας λευκής Buick Park Avenue για επικίνδυνη συμπεριφορά στο δρόμο. Το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα χωρίς να σταματήσει για αναφορά του συμβάντος και ανταλλαγή στοιχείων με τους άλλους οδηγούς.

Ένα περιπολικό εντόπισε το δράστη ο οποίος στην προσπάθειά του να ξεφύγει ανέπτυξε ταχύτητες έως και 175 km/h. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο αστυνομικός ανέφερε πως πλησίασε το όχημα από το πλάι, και έκπληκτος αντίκρισε ένα σκύλο ράτσας pit bull στη θέση του οδηγού, με τον ιδιοκτήτη να κάθεται στη θέση του συνοδηγού κρατώντας το τιμόνι!

Η ξέφρενη πορεία της Buick συνεχίστηκε στον ποδηλατόδρομο της περιοχής Snohomish County, προτού οι αστυνομικοί χρησιμοποιήσουν ειδικά καρφιά στο δρόμο για να σκάσουν τα ελαστικά της. Τελικά το αυτοκίνητο κατέληξε σε ένα χαντάκι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως από όλη την ιστορία δεν υπήρξαν θύματα, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοιού οι περισσότεροι Αμερικανοί αυτοπεριορίζονται στο σπίτι τους.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο οδηγός δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας πως προσπαθούσε να μάθει στο σκύλο του να οδηγεί. Όπως αναφέρει ο αστυνομικός Axtman: «Είμαι σε αυτή τη δουλειά εδώ και περίπου 12 χρόνια και δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιου είδους δικαιολογία. Έχω βρεθεί σε πολλές καταδιώξεις και έχω σταματήσει πολλά αυτοκίνητα αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει να μου λένε πως προσπαθούσαν να μάθουν ένα σκύλο να οδηγεί.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άντρας κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, το λεγόμενο “hit and run” και επικίνδυνη οδήγηση που έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Όσο για το θηλυκό pit bull, αυτό δόθηκε σε καταφύγιο ζώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.