ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συγκινητικό: Δείτε πως ξυπνάει την τυφλή και κουφή σκυλίτσα του (βίντεο)

Συγκινητικό: Δείτε πως ξυπνάει την τυφλή και κουφή σκυλίτσα του (βίντεο)

Σκηνικά αγάπης από σκύλο σε άνθρωπο έχουμε δει πάρα πολλές φορές, όμως στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε και έναν άνθρωπο να ξυπνάει με έναν πολύ τρυφερό τρόπο την κουφή και τυφλή σκυλίτσα του.

Όταν ένας άντρας, ο Άιντεν Μάικλ Μαν, ρωτήθηκε πώς ξυπνάει την κουφή και τυφλή σκυλίτσα του χωρίς να την τρομάξει, ως απάντηση αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο, που έγινε viral. «Με ένα απαλό φύσημα κοντά της» έγραψε στη λεζάντα, ενώ η ανάρτησή του τον έδειχνε να ξαπλώνει στο πάτωμα κοντά της και να φυσάει στο πρόσωπό της. «Εξακολουθεί να ξαφνιάζεται στην αρχή, μέχρι που νιώθει την παρουσία μου. Και μετά το μόνο που θέλει είναι αγάπη».

«Ο μπαμπάς είναι εδώ», προσθέτει ο ίδιος παρακάτω στο βίντεο. «Και θα είναι για πάντα».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Bored Panda, ο Άιντεν εξήγησε ότι υιοθέτησε την Πλαμ -όπως είναι το όνομα της σκυλίτσας- τον Ιούλιο του 2019. «Ήταν 6 μηνών και, απλά, το πιο γλυκό κουτάβι. Οι συνάδελφοί μου εργάζονται με πολλά αδέσποτα ζώα, οπότε τη φιλοξενούσαν μαζί με τον αδερφό της και προσπαθούσαν να τους βρουν ένα σπίτι».

Ο Άιντεν συνέχισε λέγοντας: «Ήταν ένα χαρούμενο κουτάβι και ήξερα ότι με τη Λόλα, το άλλο σκυλί μου, θα της προσφέραμε ένα καλό σπίτι. Στην πραγματικότητα δεν ήταν δύσκολη απόφαση, της άξιζε ένα σπιτικό και μια ευτυχισμένη ζωή».

Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η επικοινωνία με τη σκυλίτσα. «Κανένας σκύλος δεν είναι ίδιος, οπότε ό,τι έχει αποτέλεσμα σε έναν μπορεί να μην έχει σε κάποιον άλλο. Διά της δοκιμής και του λάθους καταφέραμε τελικά να συντονιστούμε» πρόσθεσε ο ίδιος, καταλήγοντας: «Η Πλαμ είναι το πιο χαρούμενο και το πιο γλυκό σκυλί που υπάρχει. Το αγαπημένο της παιχνίδι είναι μια μπάλα, λατρεύει τις αγκαλιές, και το μέρος που προτιμά να βρίσκεται είναι οπουδήποτε κοντά στη Λόλα και σε εμένα».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-xv_sfpANJ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.