ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο που «ραγίζει» καρδιές – Σκυλάκια συμπαραστέκονται το ένα στο άλλο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους

Βίντεο που «ραγίζει» καρδιές – Σκυλάκια συμπαραστέκονται το ένα στο άλλο μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους

Ο 33χρονος Αμερικανός βρισκόταν μαζί με τα σκυλιά του σε ένα φαράγγι. Έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό. Υπέκυψε στα τραύματα του, αλλά τα δυο σκυλιά του έμειναν δίπλα του.

Τους βρήκε το σωστικό συνεργείο την επόμενη μέρα, όπως αναφέρει η Mirror. Ο νεαρός Αμερικανός ήταν νεκρός αλλά τα σκυλιά δεν έκαναν βήμα από δίπλα του.

Ήταν στο βουνό κι έχασαν το δρόμο τους. Έμειναν χωρίς νερό και τροφή για τρεις μέρες. Το αφεντικό τους εντόπισε ένα ρυάκι στον πάτο του φαραγγιού και κατέβηκε να φέρει νερό.

Κατά την κάθοδό του έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε θανάσιμα. Τα δυο σκυλιά του, ο Τόνκα και ο Λιτλ Πι χτύπησαν κι αυτά.

Ο Τόνκα έσπασε την πατούσα του και ο Πι το σαγόνι του. Οι σκύλοι μεταφέρθηκαν πρώτα στην οικογένεια του νεκρού αφεντικού τους και στη συνέχεια σε κτηνιατρική κλινική.

Εκεί είναι που τραβήχτηκε το παρακάτω βίντεο, που δείχνει τα δύο σκυλιά, συντετριμμένα από το θάνατο του ιδιοκτήτη τους προσπαθούν να παρηγορήσουν το ένα το άλλο.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/peteswildlife/status/1251269817396613123

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.