Οι συνέπειες της καραντίνας: Έβαψε πράσινο τον σκύλο της μητέρας της γιατί… τον ζήλευε! (βίντεο)

Οι συνέπειες της καραντίνας: Έβαψε πράσινο τον σκύλο της μητέρας της γιατί… τον ζήλευε! (βίντεο)

Ένα κακομαθημένο κοριτσάκι ζήλεψε τον σκύλο της μητέρα της, γιατί εν μέσω καραντίνας η μητέρα του έδειχνε να του δίνει μεγαλύτερη σημασία απ’ αυτή, με αποτέλεσμα… να τον βάψει πράσινο.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Κέιτλιν ήταν κλεισμένη στο σπίτι της στο Λοντονμπέρι, σε καραντίνα μαζί με τη μαμά της και το σκυλάκι τους.

«Η μαμά μου έχει κάνει εξιδανικεύσει τον σκύλο μας τον Τεντ και του συμπεριφέρεται σαν να είναι άνθρωπος. Τον αγαπά περισσότερο από ό,τι εμένα, τού πήρε τούρτα γενεθλίων, ενώ για μένα δεν είχε πάρει», ανέφερε η 20χρονη στην εφημερίδα, Mirror.

Η «εκδίκηση» της Κέιτλιν περιελάμβανε το βάψιμο του σκύλο με πράσινο χρώμα και η βιντεοσκόπηση της αντίδρασης της μητέρας της.

«Έχω δει ανθρώπους να βάφουν πράσινα τα σκυλιά τους και σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να βάψω και τον Τεντ. Ήξερα ότι θα αντιδράσει τρελά, εάν το έκανα πίσω από την πλάτη της», είπε η κακομαθημένη 20χρονη.

Ευτυχώς, τουλάχιστον χρησιμοποίησε ειδική βαφή για κατοικίδια.

Η αντίδραση της κυρίας Ο’ Κόνορ στο θέαμα του πράσινου σκυλιού υπερέβη τις προσδοκίες της κόρης της. Στην αρχή έμεινε άφωνη και μετά τσίριξε στην άτακτη κορούλα της.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι η Κέιτλιν σχεδίασε κάτι τέτοιο. Ναι, αστείο ήταν, είναι καλό ότι ήταν ασφαλής η μπογιά κι επίσης πάντα έλεγα ότι το παιδί μου είναι πολύ δημιουργικό και μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τις σκέψεις του, αλλά νομίζω ότι το παρατράβηξε», είπε η μάνα στη Mirror.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Caitlin90453417/status/1254506834108526592

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.