Δεν την λες και γαλλική μυτούλα: Ο σκύλος με την τη μακρύτερη μουσούδα στον κόσμο (φώτο)

Δεν την λες και γαλλική μυτούλα: Ο σκύλος με την τη μακρύτερη μουσούδα στον κόσμο (φώτο)

Ένας σκύλος που πιστεύεται ότι έχει τη μακρύτερη μουσούδα στον κόσμο έχει κατακτήσει τα κοινωνικά δίκτυα λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής του.

Ο λόγος για την Ίριδα, ένα μπορζόι, που την υιοθέτησε όταν ήταν κουτάβι η ιδιοκτήτριά της Λίλι Καμπουριάν.

Από το 2018 όταν και υιοθετήθηκε μέχρι σήμερα, η μουσούδα της Ίριδος έχει μεγαλώσει και πλέον υπολογίζεται γύρω στα 30 εκατοστά. Σύμφωνα μάλιστα με την ιδιοκτήτρια του σκύλου, η μουσούδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει όσο μεγαλύτερος γίνεται ηλικιακά και ο σκύλος.

«Μας προειδοποίησαν όταν ήταν κουτάβι ότι μπορεί να αποκτήσει οδοντικά προβλήματα, και τα δόντια θα σπρώχνονταν στα ούλα και ίσως θα χρειαζόταν να αφαιρεθούν οι κυνόδοντες», είπε η ιδιοκτήτρια της. Τόνισε ωστόσο ότι το μόνο πρόβλημα που προέκυψε λόγω της μακριάς μουσούδας της ήταν το γεγονός ότι ρίχνει παντού το φαγητό της.

https://www.instagram.com/p/CAncsqtBWgy

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα της εξήγησε ότι γίνεται χαρούμενη όταν βλέπει ανθρώπους ή άλλους σκύλους, είναι ωστόσο λίγο επιφυλακτική με τα μικρόσωμα σκυλιά. «Μερικές φορές γίνεται γκρινιάρα, αλλά είναι τόσο χαζούλα και υπέροχη επειδή τα μπορζόι είναι πολύ ήσυχα. Δεν νομίζω ότι την έχουμε ακούσει πραγματικά να γαβγίζει», είπε επίσης.

Συνεχίζοντας εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι η σκυλίτσα τους έχει γίνει δημοφιλής. «Ενώ απλά ξεκινήσαμε τη σελίδα ως λεύκωμα, έχουμε φτάσει να αγαπήσουμε που είμαστε μέρος της κοινότητας σκυλιών στο Instagram. Είναι τόσο φιλικό και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένες που είμαστε μέρος αυτού», είπε η Καμπουριάν για την παρουσία της Ίριδος στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Instagram όπου έχει περισσότερους από 177. 000 ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/B8dy-rchGap

Όπως εξήγησε επίσης η ιδιοκτήτρια, συχνά, όταν κάνουν βόλτες, ο κόσμος τις σταματά για να μάθε τι ράτσα είναι ο σκύλος της. Καταλήγοντας είπε: «Η Ίρις είναι πολύ καλή στο να χώνει τη μύτη της σε πολύ μικρά κενά μεταξύ καναπέδων, περιφράξεων ή ανθρώπων που απολαμβάνουν ένα γεύμα σε ένα τραπέζι – οπότε σίγουρα η μυτερή μύτη της είναι πλεονέκτημα εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-w3Fs3hwNm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.