Επικό μωρό: Κατέβηκε από το κρεβάτι του για να κοιμηθεί με τον σκύλο (βίντεο)

Επικό μωρό: Κατέβηκε από το κρεβάτι του για να κοιμηθεί με τον σκύλο (βίντεο)

Η κάμερα κατέγραψε μια απίστευτη στιγμή, καθώς ένα μωρό παιδί έφυγε από το κρεβάτι για να κοιμηθεί αγκαλιά με τον σκύλο του, Βρούτο.

Ο σχεδόν δύο ετών Φιν κατέβηκε από το κρεβάτι του παίρνοντας το σεντόνι του και το λούτρινο αρκουδάκι του για να ξαπλώσει στο κρεβάτι του σκύλου. Τη στιγμή κατέγραψε με κάμερα που τοποθέτησε στο δωμάτιο του παιδιού, η μητέρα του.

Στο βίντεο, το μικρό παιδί φαίνεται να περιμένει να σβήσουν όλα τα φώτα πριν κάνει το κρυφό ταξίδι μέχρι το καλάθι του καλύτερου φίλου του. Ο μικρός διακρίνεται να προσπαθεί να κάνει πολλές προσπάθειες προκειμένου να βολευτεί, ο σκύλος όμως παραμένει ατάραχος και δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις συνεχείς προσπάθειες του Φιν.

Αφού ανέβηκε στο Φιν, βρίσκεται αρκετές φορές στα άκρα του σκύλου, προσπαθώντας να νιώσει άνετα, πριν προσπαθήσει επίσης να καθίσει στην πλάτη του.

Ο Βρούτος κινείται μόλις, ενώ ο συνάδελφός του φοβάται και φαίνεται να παραμένει γρήγορος ύπνος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φιν, από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στην καρδιά και χρειάστηκε επείγουσα επέμβαση προκειμένου να σωθεί.

Σύμφωνα με τη μητέρα του Φιν, ο μικρός ξεκίνησε πριν ένα μήνα να κοιμάται στο κρεβάτι και τότε ήταν που άρχισε να σύρεται προς αυτό ο Βρούτος. «Ηταν σαν να βρισκόταν δίπλα του για να τον αποτρέψει από το να πέσει από το κρεβάτι», είπε η μητέρα του και εξήγησε ότι στη συνέχεια ο Φιν άρχισε να κατεβαίνει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί στο πάτωμα και έτσι ο Βρούτος άρχισε να κοιμάται δίπλα του και ο σκύλος.

Η μητέρα πρόσθεσε ότι ένιωθε ότι ο σκύλος είχε αρχίσει να κοιμάται δίπλα στον Φιν επειδή ένιωθε ότι χρειαζόταν επιπλέον προστασία. «Όταν ήμουν 20 εβδομάδων έγκυος στον Φιν, η τομογραφία έδειξε ότι είχε κυανωτικό καρδιακό ελάττωμα», εξήγησε και συνέχισε: «Ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που το βρήκαμε πριν από τη γέννησή του, διαφορετικά δεν θα ήταν εδώ μαζί μας σήμερα. Ο Φιν υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις αμέσως μετά τη γέννησή του, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός έως ότου μπορέσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς».

Μετά τις επεμβάσεις, τελικά ο Φιν επέστρεψε στο σπίτι. «Μόλις φτάσαμε στο σπίτι, λες και ο Βρούτος απλά ήξερε ότι ο Φιν χρειαζόταν πολύ στενή παρακολούθηση και έκτοτε βρίσκεται στο πλευρό του», είπε η μητέρα του.

Η ίδια πάντως τόνισε σχετικά με τις επισκέψεις του μικρού Φιν στο κρεβάτι του σκύλου τους, ότι δεν ανησυχούσε μήπως ο Βρούτος ενοχληθεί «επειδή έχει συμπεριφερθεί απίστευτα καλά σε άλλες καταστάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Βρούτος επιμένει να βρίσκεται στο δωμάτιο του Φιν και δεν είναι το είδος του σκύλου που κάνει κάτι που δεν θέλει να κάνει, κανείς δεν τον αναγκάζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Ποτέ δεν έδειξε σημάδια επιθετικότητας απέναντι σε άνθρωπο, αλλιώς δεν θα τον εμπιστευόμασταν να είναι γύρω από τον Φιν ή τα άλλα παιδιά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.