Ιταλία: Τσοπανόσκυλo «δουλεύει» με «τηλεργασία» κατά τη διάρκεια του lockdown και γίνεται viral (βίντεο)

Ιταλία: Τσοπανόσκυλo «δουλεύει» με «τηλεργασία» κατά τη διάρκεια του lockdown και γίνεται viral (βίντεο)

Ένα εργατικό τσοπανόσκυλο δεν θέλησε να χαλαρώσει από την «δουλειά» του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με αποτέλεσμα να γίνει viral και να αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές.

Συγκεκριμένα, ο σκύλος ανήκει στην Εμανουέλα Σκότι από το Μπέργκαμο της Ιταλίας, η οποία έχει στην κατοχή της μερικά πρόβατα, καθώς είναι αγρότισσα. Όμως, η πανδημία του νέου φονικού ιού την ανάγκασε να μείνει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα κάποιες εργασίες να πάνε λίγο… πίσω.

Όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για τον σκύλο, καθώς έχει πάρει τον ρόλο του πολύ σοβαρά και αποδεικνύει πως είναι επαγγελματίας, μια και παρακολουθεί τα πρόβατα από την οθόνη του υπολογιστή. Μάλιστα, πολλές φορές κάνει κινήσεις για να τα βάλει στην… θέση τους.

Η Εμανουέλα Σκότι είδε την τρομερή αντίδραση που είχε ο σκύλος της όταν έβλεπε τα συγκεκριμένα πλάνα στον υπολογιστή και αποφάσισε να τον γράψει με την κάμερά της. Μόλις ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, έγινε άμεσα viral, καθώς οι προβολές ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.