ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα Υόρκη: H γάτα που έγινε viral για τα έξτρα δάχτυλα στα πόδια της (φωτό)

Νέα Υόρκη: H γάτα που έγινε viral για τα έξτρα δάχτυλα στα πόδια της (φωτό)

Μια γάτα από τη Νέα Υόρκη κατάφερε να αποκτήσει τεράστια φήμη στο Instagram εξαιτίας της περίεργης ομορφιάς της.

Η Σάνσα είναι μια γάτα από την Νέα Υόρκη, που είχε παραμεληθεί και εγκαταλειφθεί από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της, όταν ήταν μόλις 1,5 ετών. Ευτυχώς, για καλή της τύχη, βρήκε ένα νέο σπίτι όταν την υιοθέτησε η νέα της ιδιοκτήτρια Κάρεν, η οποία την βοήθησε να γίνει αστέρι του Instagram.

Τώρα, η Σάνσα είναι 5 ετών και πραγματικά ξεχωρίζει για την ομορφιά της και όχι μόνο. Έχει ετεροχρωμία που σημαίνει διαφορετικό χρώμα ματιών. Επιπλέον, έχει πολυδακτύλιο – γεννήθηκε με περισσότερα δάχτυλα από το συνηθισμένο: έχει 6 δάκτυλα στα μπροστινά της πόδια και 4 και 5 στα πίσω της.

https://www.instagram.com/p/B5-qKKWpOAy/?utm_source=ig_embed

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτριά της στο Bored Panda, πρόκειται για μια «απίστευτα γλυκιά, ευγενική και αγαπητή γάτα». Λατρεύει να ακολουθεί την ίδια και τον σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους και πάντα θέλει να βρίσκεται στην αγκαλιά τους. Είναι επίσης, πολύ έξυπνη και ξέρει ακριβώς πώς να πάρει αυτό που θέλει.

Όταν πεινάει, θα φροντίσει να ξαπλώσει στην μέση του διαδρόμου για να μπλοκάρει τον δρόμο μας προς την κουζίνα, κοιτάζοντας το άδειο της μπολ» αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια. «Το πρωί, όταν θέλει το πρωινό τη,ς νιαουρίζει διαρκώς ώστε να μας ξυπνήσει, κι αν δεν το κάνουμε πηδά στα κομοδίνα μας και αρχίζει να ρίχνει πράγματα ένα προς ένα μέχρι να σηκωθούμε από το κρεβάτι».

Η Κάρεν και ο σύζυγός της υιοθέτησαν την Σάνσα τον Ιούλιο του 2016, όταν ήταν 1,5 έτους, μέσω μιας εκδήλωσης υιοθεσίας στο Μανχάταν. «Μας είπαν ότι την είχαν εγκαταλείψει οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της, αλλά δεν γνωρίζαμε τον λόγο. Τώρα είναι 5 χρονών, θα γίνει 6 την 1η Δεκεμβρίου (τότε γιορτάζουμε τα γενέθλιά της επειδή δεν είχε αρχεία γέννησης επάνω της).

https://www.instagram.com/p/B9C_sVGprR-/?utm_source=ig_embed

Ξεκίνησε βάζοντας την πατούσα της στο πόδι μου. Λίγες ημέρες αργότερα, ένιωσε πιο άνετα και έβαζε και το κεφάλι της στο πόδι μου. Όταν τελικά βρήκε το θάρρος να καθίσει στην αγκαλιά μου την πρώτη φορά, έκλαψα κυριολεκτικά!». Ενώ η γάτα εξακολουθεί να έχει ακόμη άγχος, δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με πριν. «Είναι ακόμη νευρική και φοβάται τις καταιγίδες, τους απροσδόκητους δυνατούς ήχους, τα σκυλιά που γαβγίζουν έξω κλπ. Κρύβεται σε μια σκοτεινή γωνιά. Όποτε χρειαστεί να την πάμε στον κτηνίατρο, κρύβεται μέσα στην τσάντα μεταφοράς και μπορούμε να νιώσουμε το σώμα της που τρέμει».

https://www.instagram.com/p/B_gReHyJoXL/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός όμως από το άγχος, η γάτα πάσχει από υπερευαισθησία αιλουροειδών, ένα είδος διαταραχής επιληπτικών κρίσεων που μπορεί να προκαλέσει επεισόδια διέγερσης και ακόμη και αυτοτραυματισμό. Πέρα όμως από όλα αυτά, η Σάνσα φαίνεται πως είναι η αρχηγός πλέον του σπιτιού. Και μέσα από την σελίδα της στο Instagram, με 25.000 ακόλουθους, οι ιδιοκτήτες της τεκμηριώνουν την καθημερινότητά της, θέλοντας να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υιοθεσία γατιών με ειδικές ανάγκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.