ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ταϊλάνδη: Επιβάτες φέρι μποτ έσωσαν σκύλο που κολυμπούσε ολομόναχος ανοιχτά της θάλασσας (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Επιβάτες φέρι μποτ έσωσαν σκύλο που κολυμπούσε ολομόναχος ανοιχτά της θάλασσας (βίντεο)

Ένας εξαντλημένος​ σκύλος διασώθηκε από τους επιβάτες ενός φέρι μποτ στην Ταϊλάνδη, όταν βρέθηκε να κολυμπά στα ανοιχτά με κίνδυνο να πνιγεί.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από τη Ραγιόνγκ στην ανατολική Ταϊλάνδη με προορισμό το νησί Κο Σαμέτ, περίπου 8 χιλιόμετρα μακριά.

Οι επιβάτες είδαν ότι ο σκύλος αγωνιζόταν να κολυμπήσει στα ανοιχτά της βαθιάς θάλασσας, πάνω από 3 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή και αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ένας από αυτούς ειδοποίησε τον καπετάνιο για τον σκύλο που πνιγόταν, έτσι το πλοίο σταμάτησε για λίγο και ένας θαρραλέος φρουρός ασφαλείας που εργαζόταν στο ξενοδοχείο πήδηξε αμέσως στο νερό για να σώσει το ταλαιπωρημένο ζώο.

Τα μέλη του πληρώματος τράβηξαν τον σκύλο στο πλοίο από ένα μικρό παράθυρο και ο άντρας ανέβηκε με τη βοήθεια ενός σχοινιού.

Σύμφωνα με μία εργαζόμενη του ξενοδοχείου που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, ο σκύλος πιθανόν να ανέβηκε κατά λάθος σε φέρι μποτ και μετά πήδηξε από το πλοίο.

Το ζωάκι επεστράφη αργότερα στο λιμάνι και επανενώθηκε με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον αναζητούσε.

Όπως εκτιμά ο ίδιος, πιθανόν ανέβηκε κατά λάθος στο πλοίο και χάθηκε και όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν μακριά από το σπίτι του πήδηξε στο νερό για να επιστρέψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.